Blaturi de bucătărie

Este elementul cheie într-o bucătărie modernă, care te cucerește prin rafinament și individualitate, calitate și aspect practic. Quartz, marmură, ceramică sau granit – ce alegi pentru blatul din bucătăria ta?

Vezi modele

Chiuvete Handmade

Tu dai tonul casei tale și ești cel/cea care poate schimba tot prin fiecare detaliu. O chiuvetă concepută individual de echipa Art-Granit, cu siguranță îți va atrage atenția.

Vezi texturi

Blaturi pentru baie

Ai un model de blat pentru baie pe care nu-l poți uita? Se prea poate că l-ai văzut la Art-Granit. Poți alege și comanda chiar astăzi modelul de vis.

Vezi detalii

Birouri de recepție

Prima impresie contează întotdeauna - transformă recepția într-o carte de vizită. Art-Granit poate proiecta și realiza cele mai practice blaturi pentru recepție, asortate armonios cu designul încăperii. 

Alege

Trepte și contratrepte

Pentru noi nu există idei irealizabile. Cele mai actuale tipuri de trepte și contratrepte din piatră le găsești la Art-Granit.

Descoperă
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor

Distribuitorul oficial,
ICS „CORAL PREMIUM” SRL

Victor Gudima,
Director „Coliseum Lux”

Vasiliu Ion,
Director „Primobil-LUX”

Sinitchii Oleg,
Director „OFOS GRUP”