Slide
Slide

L-V:

09:00 - 18:30

S:

09:00 - 15:00

Blat pentru baie Din piatră

  • de la 195 €/m2       de la 10 zile producere       25 ani garanție

    * Preț fără TVA, nu include serviciile de producere, măsurare, livrare și montaj.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.

Quartz

Combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Acest material nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme, nu își pierde în timp nuanța inițială și are longevitate. 

Blaturile, pot fi combinate cu lavoare de forme și tipuri diferite, atât cu montaj pe blat, sub blat, dar și la un nivel cu blatul. De asemenea, quartz-ul are o paletă variată de nuanțe și texturi, care se adaptează oricărui tip de amenajare.

Caracteristici:
Dimensiuni
Plăci: Standard - 1400x3050mm, Jumbo - 1600x3250mm.
Pardosea: 300x300mm, 400x400mm, 600x300mm, 600x400mm, 600x600mm.
Grosime plăci
12 mm, 20 mm și 30 mm.
Texturi
Polished, Suede, Volcano.
Aplicabilitate
Quartz-ul este extrem de durabil în bucătării, băi și alte spații interioare expuse la activitate și utilizare constantă.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Quartz-ul este un material non poros, rezistent la pete cauzate de make up, creme, ojă, acetonă și alte produse de uz. De asemenea, are o rezistență sporită la acizi, zgârieturi, impacturi, umezeală și temperaturi extreme.

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit

Design deosebit

Este fabricat în peste 100 de culori cu diverse dimensiuni, texturi și finisaje.

Suprafețe certificate

Produsele sunt testate și certificate antialergic și antibacterian. 

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Ceramică

Un material invincibil ce a înglobat avantajele pietrei naturale și a tehnologiilor de ultimă generație. Ceramica îndeplinește toate specificațiile tehnice necesare suprafețelor de înaltă rezistență pentru a materializa orice proiect de design interior și exterior.

Ceramica este materialul ce se reinventează mereu. Este proiectată pentru utilizare într-o varietate de aplicații. Datorită naturii și tehnologiei sale, suprafața din ceramică menține o rezistență excelentă la pete, precum și la razele UV, permițând aplicații atât în interior, cât și în exterior, iar împreună cu opțiunile de format mare oferă posibilități de design nelimitate.

Caracteristici:
Dimensiuni
→ Format mare
Format optim: 260x100cm
Placă format mare: 320x144cm
Format nou pentru culori albe: până la 330x150cm
→ Alte formate
 106x71cm; 142x106cm; 142x142cm; 142x71cm; 142x79cm; 159x142cm; 159x71cm; 71x71cm.
Grosime plăci
0.4 cm; 0.8 cm; 1.2 cm; 2 cm și 3 cm.
Texturi
X-Gloss, Smooth matte, Velvet, Textured matte.
Aplicabilitate
- Spații cu trafic intens, spații comerciale, pardoseli, nu necesită prelucrare adițională.
- Fațade ventilate.
- Rezistența sporită la compresiune îl face un material ideal pentru pasarele, pavele sau alei.
- Blaturi și șorțuri, diverse grosimi, ce permit finisaje exclusiviste.
- Trepte interior și trepte exterior.
- Placare pereți.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Rezistă la orice. Extrem de rezistent la zgârieturi, șocuri mecanice, temperaturi extreme, raze UV, pete și produse chimice agresive. 

Întreținere ușoară

Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale. Ceramica este un material non-poros și, prin urmare, rezistent la pete, mucegai și bacterii. Rezistența la acești factori înseamnă că este ușor de curățat.

Posibilități infinite

Ceramica este adaptabilă și versatilă pentru orice spațiu. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior sau exterior, indiferent cât de complex este. De asemenea, are o varietate de culori.

 

Design extraordinar

Proiectați-vă baia cu culori atrăgătoare și texturi unice. Ceramica este un material foarte plăcut la atingere și foarte frumos.

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Proiectele noastre

Image
Image
Image

Blat baie din quartz Noble Areti Bianco P

O lucrare executată cu meticulozitate atrage atenția – blatul din quartz Noble Areti Bianco P și chiuveta din același material. O alegere minimalistă și elegantă. 

Blatul pentru baie din quartz, este caracterizat prin repelența sa ridicată în apă și lipsa porilor. Presarea la cald, face ca piatra artificială de quartz să fie complet impermeabilă și rezistentă tuturor detergenților agresivi și substanțelor pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată, pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi și fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 270

Comandă un proiect
Image
Image

Blat baie din quartz Olympos Mist

Blatul pentru baie din quartz Olympos Mist, frumos și funcțional, este caracterizat prin repelența sa ridicată în apă și lipsa porilor. Presarea la cald, face ca piatra artificială de quartz să fie complet impermeabilă și rezistentă tuturor detergenților agresivi și substanțelor pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată, pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi și fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 211

Comandă un proiect
Image
Image

Blat baie din quartz Crystal Royal

Pentru interioarele cu design rafinat precum cel din restaurantul Pegas, dar și din magazinul companiei, am ales cu îndrăzneală un joc al contrastelor. La crearea interioarelor luxoase, atenția specială o merită materialele decorative. Quartz-ul nobil și durabil transformă orice spațiu în ceva mai mult – într-un obiect de artă.

Blatul din camera de baie a restaurantului Pegas este realizat din Quartz Technistone Crystal Royal. Un material natural, foarte eficient, dar și ușor de integrat, perfect pentru diversitatea de utilizări.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 195

Comandă un proiect
Image
Image

Blat baie din quartz Crystal Polar White

Dacă ați avut ocazia să mergeți la o petrecere la Grand Elysée, să știți că ne-ați văzut acolo, pentru că am realizat lucrări atât interioare, cât și exterioare.

Eleganța și textura extraordinară a quartz-ului Technistone Crystal Polar White este ideală pentru o cameră de baie în stil clasic, la fel cum este cea din Grand Elysée. Pe lângă aspectul său, lavoarul din quartz cucerește și prin faptul că este foarte aderent, rezistent la pete, impermeabil și rezistent la zgârieturi.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 281

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat baie din quartz Noble Concret Grey A

Ne-am zis să vă împărtășim un proiect cu totul special, noul Hotel Vispas din orașul Chișinău, un spațiu proiectat cu maximă eleganță, unde am folosit materialele Technistone pentru a crea lucrări de o frumusețe spectaculoasă.

În camerele de hotel impresionează lucrările Art-Granit. Fiecare bloc sanitar a fost gândit special pentru a surprinde vizitatorul, iar blaturile au fost realizate din quartz, model Noble Concret Grey A.

De remarcat calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 254

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat baie din quartz Brilliant White

Blatul pentru baie din quartz Brilliant White de la Technistone, frumos și funcțional, este caracterizat prin repelența sa ridicată în apă și lipsa porilor. Presarea la cald, face ca piatra artificială de quartz să fie complet impermeabilă și rezistentă tuturor detergenților agresivi și substanțelor pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată, pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi și fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

De remarcat: execuția profilului cantului, îmbinările blatului și a chiuvetei, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 202

Comandă un proiect
Proiect anterior
Următorul proiect
Image

298 de nuanțe în stoc. Care este a blatului tău?

Solicită consultație

Recenzii

Constantin

Au multe tipuri de piatră. Consultările au fost la cel mai înalt nivel.

Image Image

Victor

Deja de 3 luni am blatul, cea mai mare problemă a fost să selectăm designul, în rest Art Granit s-a ocupat de tot, măsurare, instalare. Recomand cu încredere!
 

Image Image
Anterior
Următorul
image

Consultație gratuită

Ai dubii la tipul de piatră potrivit proiectului tău?

Personalul calificat vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere din perspectiva raportului preț-calitate, dar și a aspectului funcțional  de uz și întreținere.

Solicită părerea expertului, noi îți oferim informații cu privire la cele mai avantajoase oferte, tipul de material corespunzător lucrării solicitate, executat în conformitate cu cerințele proiectului tău.

 

  • Realizăm proiecte personalizate. Selecție individuală a materialelor.
  • Livrare în orice punct al țării. Asigurăm instalare și montare.
  • Calcul gratuit al proiectului. Măsurare cu Proliner.
  • Recomandări de întreținere. Garanție asigurată.