Record absolut - la Art Granit ai trepte și pervaz de exterior în doar 3 zile!

14 zile de așteptare a treptelor sau pervazurilor pentru ca să poți să le ridici din producere? Acum istorie.

Astăzi datorită noului echipament la Art Granit le ai în 3 zile de la expedierea comenzii!

Datorită investițiilor în echipament și automatizarea procesului de producere Art Granit  a crescut capacitatea de producție cu 40% pentru lucrările de exterior. Automatizarea și a minimizarea riscurilor de ordinul factorului uman a redus cu aprox 80% din termenul de realizare a produselor de exterior, precum: trepte și glafuri. 

trepte granit

Execuția treptelor de exterior, pervazurilor, capacelor pentru gard, sau parapetelor durează  în mod normal 14 zile, și parcurge câteva etape de la schiță: expediere în producție, evaluarea tehnicianului, setarea utilajului, debitarea, programarea utilajului pentru prelucrarea marginilor, șlefuirea, controlul calitate, împachetare. 

Astăzi aceste etape nu durează mai mult de 3 zile. Am reușit să ajungem la acest termen record grație câtorva factori:

  • Linie de producere automatizată, schița proiectului cu dimensiuni este încărcată de către operator în softul utilajului și setat pentru debitare (tăiere).
  • Elementele prefabricate automat sunt transportate către utilajul de prelucrare a cantului (marginilor), respectiv minimizarea riscurilor de erori cauzate de factorul uman.
  • 100% confrom proiectului, excluderea erorilor de ordinul factorului uman.

Deseori în construcții și amenajări  termenul joacă un rol decisiv. Pe parcursul a celor de peste 10 ani de experiență lucrăm în continuu pentru a livra un produs de calitate performantă în timp record.  Știm cât de important este pentru clienții noștri să primescă lucrarea dorită cât mai rapid, de aceea investim constant în utilaje și calificarea specialiștilor. Pentru realizarea comenzii în 3 zile avem nevoie doar de schița proiectului cu dimensiunile stabilite și specificarea materialului dorit. 

*3 zile - poate varia în dependență de complexitatea lucrării. Termenul nu prevede livrarea și montajul.

Pentru a plasa o solicitare te rugăm să completez acest formular.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă