Blat bucatarie+baie quartz Starlight white & Brilliant white

Blat de bucatarie fabricat pe comanda din quartz Starlight White, intr-o nuanta de alb de la Technistone care este cu adevărat o piesă șic, selectarea acestei culori a materialului ne-a permis să obținem o întruchipare reală a luxului și bogăției in aceasta bucătărie.
Chiuveta care este la fel fabricata din quartz Starlight White, imbinata monolit cu suprafata blatului, zona de lucru si echipamentele tehnice sunt elemente care dau un plus de functionalitate, igiena si usurinta in intretinere. 

Frumosul și funcțional blat de baie Brilliant White de la Technistone este caracterizat prin repelența sa ridicată în apă, lipsa și flexibilitatea porilor.Presarea la cald face ca piatra artificială de cuarț să fie complet impermeabilă apei, detergenților agresivi și substanțelor pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată, pete, zgârieturi și fisuri nu vor apărea pe suprafața blatului. În același timp, îngrijirea zilnică pentru aceasta nu necesită efort.

Printre opțiunile de quartz propuse, clientul a optat pentru aglomeratul ceh Technistone. Începând cu 1992, Technistone produce piatră de cuarț de înaltă calitate disponibilă la costul și la varietatea paletelor de culori. Datorită acestor indicatori de calitate, produsele acestui brand european sunt ușor de recunoscut pe piața din Chisinau.

De remarcat: executia profilului cantului si a chiuvetei, frumusetea suprafetei materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastra.