Chiuvetă Atlantic AT1162

O chiuvetă de compozit original este un lux și o minunăție în bucătăria ta. Este un produs care, cu o îngrijire corespunzătoare și întreținere regulată, va dura zeci de ani. Chiuveta Atlantic AT1162 face parte dintr-o serie de chiuvete de bucătărie și este un model cu cuva adâncă reversibilă, cu orientare fie spre stânga, fie spre dreapta. Chiuveta Atlantic AT1162 este înfăptuită dintr-un material conglomerat de granit, fiind caracterizată de o rezistență de suprafață foarte ridicată, caracteristici estetice extraordinare și un efect tactil plăcut, precum și de rezistență la căldură, zgârieturi și la acțiunea substanțelor chimice. 

Plados este prima companie care a introdus pe piața italiană chiuvetele cu protecție antibacteriană, bazată pe ionii de argint, care asigură o protecție constantă împotriva reproducerii bacteriilor și mucegaiului. Ionii de argint sunt încorporați în structura chiuvetei în timpul procesului de fabricație și este eficient pentru întreaga durată de utilizare. Beneficii: antibacteriană, rezistentă, durabilă, o gamă mare de nuanțe.

Lucrările noastre
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor