Slide
Slide

L-V:

09:00 - 18:30

S:

09:00 - 15:00

Blat pentru bucătărie Din piatră

  • de la 130 €/m2       de la 10 zile producere       25 ani garanție

    * Preț fără TVA, nu include serviciile de producere, măsurare, livrare și montaj.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.

Quartz

Combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Acest material nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme, nu își pierde în timp nuanța inițială și are longevitate. 

Blaturile, pot fi combinate cu lavoare de forme și tipuri diferite, atât cu montaj pe blat, sub blat, dar și la un nivel cu blatul. De asemenea, quartz-ul are o paletă variată de nuanțe și texturi, care se adaptează oricărui tip de amenajare.

Caracteristici:
Dimensiuni

Plăci: Standard - 1400x3050mm, Jumbo - 1600x3250mm.
Pardosea: 300x300mm, 400x400mm, 600x300mm, 600x400mm, 600x600mm.
Grosime plăci
12 mm, 20 mm și 30 mm.
Texturi
Polished, Suede, Volcano.
Aplicabilitate
Quartz-ul este extrem de durabil în bucătării, băi și alte spații interioare expuse la activitate și utilizare constantă.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Quartz-ul este un material non poros, rezistent la pete cauzate de cafea, make up, ulei, oțet și alte produse de uz. De asemenea, are o rezistență sporită la acizi, zgârieturi, impacturi, umezeală și temperaturi extreme.

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit.

Design deosebit

Este fabricat în peste 100 de culori cu diverse dimensiuni, texturi și finisaje.

Suprafețe certificate

Produsele sunt testate și certificate antialergic și antibacterian. 

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Granit

Granitul este un material călit de magma vulcanică, ceea ce face ca el să fie cel mai rezistent din lume după diamant. Cu ajutorul granitului putem să facem finisaje de lungă durată care pot să reziste peste 10 ani fără îngrijiri speciale.

Optând pentru o lucrare din granit, investiți în durabilitatea acestuia și oferiți nota masculină și puternică spațiului în care va fi integrat.

Particularitatea care impresionează în selecția plăcilor de granit pentru un proiect este diversitatea texturii sale, aceasta fiind deseori irepetabilă, în special când se optează pentru modele exclusive.

Caracteristici:
Dimensiuni

Plăci: 2050x700; 3000x900; 3000x1900.
Grosime plăci
20 mm și 30 mm.
Texturi
Polished, Flamed.
Aplicabilitate
- Construcții de clădiri și stradale – Ridicarea clădirilor, monumentelor, pavarea străzilor, aleilor, etc.
- Amenajări interioare și exterioare – Pardoseli, blaturi de bucătărie, obiecte sanitare, glafuri, etc.
- Decorațiuni – Sculpturi, pietre ornamentale, elemente decorative, finisaje de lux din plăci de granit.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.
Images

Duritate maximă

Nivelul de duritate este foarte ridicat, astfel piatra respectivă oferă rezistență la zgâriere, uzură și impact mecanic. 

Rezistență

O altă caracteristică remarcantă constă în rezistența crescută la agresiunea factorilor de mediu, raze UV și abraziune. Granitul este extrem de rezistent în fața petelor, agenților corozivi și intemperiilor, plăcile din granit rămân parcă neatinse. Rezistă la temperaturi ridicate, astfel, vasele abia luate de pe foc pot fi puse direct pe blat. 

 

Frumusețe

Granitul permite îmbinări invizibile și este disponibil într-o diversitate de culori irepetabile. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi.

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit.

Material ecologic

Granitul nu este deloc radioactiv și, prin urmare, este sigur pentru orice lucrare de construcție.

Ceramică

Un material invincibil ce a înglobat avantajele pietrei naturale și a tehnologiilor de ultimă generație. Ceramica îndeplinește toate specificațiile tehnice necesare suprafețelor de înaltă rezistență pentru a materializa orice proiect de design interior și exterior.

Ceramica este materialul ce se reinventează mereu. Este proiectată pentru utilizare într-o varietate de aplicații. Datorită naturii și tehnologiei sale, suprafața din ceramică menține o rezistență excelentă la pete, precum și la razele UV, permițând aplicații atât în interior, cât și în exterior, iar împreună cu opțiunile de format mare oferă posibilități de design nelimitate.

Caracteristici:
Dimensiuni

→ Format mare
Format optim: 260x100cm
Placă format mare: 320x144cm
Format nou pentru culori albe: până la 330x150cm
→ Alte formate
 106x71cm; 142x106cm; 142x142cm; 142x71cm; 142x79cm; 159x142cm; 159x71cm; 71x71cm.
Grosime plăci
0.4 cm; 0.8 cm; 1.2 cm; 2 cm și 3 cm.
Texturi
X-Gloss, Smooth matte, Velvet, Textured matte.
Aplicabilitate
- Spații cu trafic intens, spații comerciale, pardoseli, nu necesită prelucrare adițională.
- Fațade ventilate.
- Rezistența sporită la compresiune îl face un material ideal pentru pasarele, pavele sau alei.
- Blaturi și șorțuri, diverse grosimi, ce permit finisaje exclusiviste.
- Trepte interior și trepte exterior.
- Placare pereți.

Lasă-ne numărul de telefon și noi revenim cu un apel pentru a-ți face un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Rezistă la orice. Extrem de rezistent la zgârieturi, șocuri mecanice, temperaturi extreme, raze UV, pete și produse chimice agresive. 

Întreținere ușoară

Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale. Ceramica este un material non-poros și, prin urmare, rezistent la pete, mucegai și bacterii. Rezistența la acești factori înseamnă că este ușor de curățat.

Posibilități infinite

Ceramica este adaptabilă și versatilă pentru orice spațiu. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior sau exterior, indiferent cât de complex este. De asemenea, are o varietate de culori.

 

Design extraordinar

Proiectați-vă bucătăria cu culori atrăgătoare și texturi unice. Ceramica este un material foarte plăcut la atingere și foarte frumos.

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Proiectele noastre

Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie cu șorț și insulă din ceramică Dekton Entzo

Bucătăria este simplă, dar de impact. Proprietarii au optat pentru ceramica ,,Entzo” de la Dekton, o culoare albă, minimalistă, ce le oferă nu doar frumusețe, dar și funcționalitate. Nuanța din care este confecționat blatul este foarte rafinată și poate fi ușor de combinat cu orice model de mobilier de bucătărie, clasic sau modern, iar efectul final este unul spectaculos.

Datorită materialului inovativ pe care l-am folosim, oferim clienților noștri calitate, crearea unui produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat. Piatra este impermeabilă și rezistentă la detergenți agresivi și substanțe pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi sau fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 260

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie cu brîu din ceramică Syros Super Blanco

Blatul de bucătărie trebuie să fie mai întîi de toate rezistent și practic! Pentru a le oferi clienților un produs de calitate, materialele noastre trec printr-un întreg proces de prelucrare. Acest lucru ne ajută să obținem un blat rezistent la umiditate, acizi, pete (de suc, vin, ceai) și care se întreține ușor. Pe lîngă aceste caracteristici tehnice, vă propunem o colecție numeroasă de culori și texturi din care să alegeți. ArtGranit vă oferă un serviciu complex-executăm măsurători, schițe, proiectări, debitări și montaj.

Blatul de bucătărie și șorțul din ceramică Syros Super Blanco pur și simplu te fascinează! Lucrările sunt elegante, cu o tentă modernă și prelucrate pînă la cele mai mici detalii.  Materialul Syros Super Blanco este o alegere ideală pentru designul unei bucătării. Se combină perfect cu diverse materiale, astfel ca lemnul sau metalul. Oferă un estetic de lux, și transformă spațiul într-o capodoperă arhitecturală de artă.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 287

Comandă un proiect
Image
Image
Image

Blat de bucătărie cu brâu și insulă din ceramică Ext. Statuario

Să nu vă surprindă mirarea, dacă procurați o suprafață de ceramică pentru bucătărie și vă veți îndrăgosti iremediabil de acest produs. Ceramica este mai mult ca perfectă pentru lucrările din bucătărie. Textura sa ușoară oferă spațiului lejeritate și eleganță, iar în diversitatea de nuanțe și aspect, cu siguranță veți descoperi modelul potrivit conceptului de interior al casei sau încăperii pentru care o selectați.

Clienții noștri au ales pentru blatul de bucătărie, brîu și insulă ceramica Ext. Statuario. Acest material inspiră bun gust, este practic, are o calitate net superioară și este foarte ușor de întreținut. Plăcile ceramice ArtGranit sunt certificate la nivel internațional și beneficiază de “ Tehnologii Active ” ce conferă materialului proprietăți antibacteriene și antipoluante.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

 

de la 213

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie cu brâu din ceramică Calacatta Oro

Ceramica digitală cu imprimeuri inspirate din nuanțele pietrei naturale, precum marmura venoasă, sau granitul vulcanic, are o putere de atracție extraordinară. Clienții au optat pentru un blat de bucătărie și brîu din ceramica Calacatta Oro. Materialul, pe lîngă faptul că conferă spațiului un stil unic și aerat, mai are și aspecte funcționale uimitoare, precum: rezistență la șocuri termice, rezistență la pete și murdărie, proprietate de autocurățare, este igienic şi uşor de întreţinut.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al brîului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 213

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie din ceramică Pietra Grey

Bucătăria este considerată „inima casei” și pe bună dreptate. Este important ca acest spațiu să îmbine utilul cu plăcutul, inclusiv la nivel de finisaje și detalii, iar ceramica aici se pricepe cel mai bine.

Un blat bine executat se încadrează perfect în orice bucătărie. Blatul de bucătărie din ceramică Pietra Grey este nu doar un element modern și stilat în bucătărie, dar și o investiție pe termen lung în calitate și durabilitate.

Aspectul suprafeței de lucru rămâne neschimbat după mulți ani de utilizare. Acest blat are o structură impresionantă, un design sofisticat și calitate care durează ani de zile.

Ne face plăcere să prezentăm lucrările Art-Granit expuse în locuințele clienților noștri, aceasta fiind una din ele.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 188

Comandă un proiect
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie și insulă din ceramica Pietra Grey

O altă familie și-a îndeplinit visul de a avea un blat de bucătărie comod în utilizare, rezistent la pete, tăieturi și temperaturi ridicate, și desigur, ușor de curățat și întreținut. Clienții au optat pentru un blat de bucătărie și insulă din ceramică Pietra Grey într-o nuanță de negru cu texturi fine de alb, de 12 mm cu prelucrare fască sub, cu 2 chiuvete hand made. Piciorul insulei de metal, la fel este executat de noi.

Stilul proiectului pe care l-am amenajat cu mare drag este unul modern și minimalist. Iar, combinația nuanțelor de alb și negru oferă nenumărate posibilități de creare a unui design unic, care va emana o stare de liniște și confort.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al insulei, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

 

de la 188

Comandă un proiect
Image
Image
Image

Blat de bucătărie cu brâu și insulă din ceramică Sahara Noir

Ceramica, în special Sahara Noir, este dragoste la prima vedere. Clienții au realizat din acest material blatul de bucătărie, brîul și insula. Pe lîngă faptul că au un aer foarte modern și sofisticat, lucrările din ceramică mai oferă și următoarele avantaje: sunt extrem de rezistente la solicitări, sunt igienice şi uşor de întreţinut, rezistente la foc, ceea ce înseamnă că jarul, cenuşa și altele nu lasă nicio urmă pe acestea.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al insulei, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Vă invităm în showroomul nostru să ne povestiți despre lucrările pe care le planificați, iar noi vă vom oferi tot sprijinul de la alegerea materialului și pînă la montare.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

de la 188

Comandă un proiect
Proiect anterior
Următorul proiect
Image

298 de nuanțe în stoc. Care este a blatului tău?

Solicită consultație

Recenzii

Vasile

Produse de o calitate superioară. Personal amabil și profesionist. Recomand cu drag.

Image Image

Victoria

Diverse tipuri de piatră, consultanții bravo au explicat ce și unde se potrivește. A durat până a fost fabricat, dar se merită de așteptat. Montat calitativ.

Image Image
Anterior
Următorul
image

Consultație gratuită

Ai dubii la tipul de piatră potrivit proiectului tău?

Personalul calificat vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere din perspectiva raportului preț-calitate, dar și a aspectului funcțional  de uz și întreținere.

Solicită părerea expertului, noi îți oferim informații cu privire la cele mai avantajoase oferte, tipul de material corespunzător lucrării solicitate, executat în conformitate cu cerințele proiectului tău.

 

  • Realizăm proiecte personalizate. Selecție individuală a materialelor.
  • Livrare în orice punct al țării. Asigurăm instalare și montare.
  • Calcul gratuit al proiectului. Măsurare cu Proliner.
  • Recomandări de întreținere. Garanție asigurată.