Ai obosit de igienizarea obsesivă a suprafețelor?

Soluția este simplă și ține de alegerea inițială a materialelor, precum și de estimarea calității acestora și beneficiilor pe care le oferă în timp. Ce ziceți de alegerea în favoarea quartz-ului? Cunoscut drept un material ignifug de clasa I, piatra compozit sau quartz-ul este o suprafață antibacteriană care nu necesită îngrijire sau tratare exagerată. Prin structura sa dură și non-poroasă, acest material nu lasă nicio bacterie să pătrundă în textura sa. Fiind tratat o singură dată pe zi cu soluție specializată, îți conferă un grad sporit de siguranță, ceea ce, pentru tine, se transpune într-o bucătărie igienică, fără mirosuri sau pericole de îmbolnăvire. Quartz-ul este o alegere perfectă pentru familiile numeroase, cu copii și persoane în etate.

ARGUMENT

  • Blaturile pentru bucătării sau băi sunt în permanență expuse umidității sporite. Pe suprafața blatului de bucătărie, obișnuim să plasăm toate produsele după cumpărături pentru a le sistematiza, fapt mai puțin igienic. 
  • Blaturile poroase precum cele din lemn, au capacitatea de a îmbiba bacteriile, fiind un mediu favorabil diverselor organisme, pe când quartz-ul sau ceramica digitalizată nu permit acest fapt. 
  • Prietenoase cu mediul și de o finețe uniformă, compozitul de quartz lustruit, precum și ceramica, oferă rezistență la pete, coroziune (atât pentru acizii slabi, cât și puternici) și se întrețin foarte ușor. 

În concluzie, având un blat din quartz sau ceramică, ești lipsit de grija mucegaiului, mirosurilor neplăcute sau a riscului de distorsiuni de structură. Ținând cont de aceste detalii, împreună cu noi, poți face alegerea corectă.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă