Interior

Blaturi pentru bucatarie
Mese cu blat din marmură
Blaturi pentru baie
Lavoare
Blaturi pentru restaurant si bar
Glafuri
Placarea pardoselilor
Placarea pereților
Trepte și contratrepte

Piatra naturală in interiorul apartamentului sau casei dvs

Piatra, in interiorul apartamentului sau casei, ofera un aspect rafinat si de lux. Este un material frumos și universal pentru finisaje, prezentind o textura unica, bogata. Iar daca aveti ca si scop nu doar obtinerea unui spatiu frumos, dar utilizarea de materiale sigure si durabile, face sa va opriti alegerea anume la piatra naturala. Acest material va completa cu succes orice interior si orice stil, fie o solutie de design clasica sau una moderna. Finisajul cu piatra a elementelor cheie din intreaga incapere sau utilizarea pietrei naturale pentru placarea pardoselilor si peretilor - toate aceste interventii sunt bine-venite in designul de interior.  

Utilizand piatra naturală in calitate de material de finisaj in casa dvs., oferiti prioritate materialului ecologic si aduceti in interiorul locuintei o parte din natura. Atunci cind alegeti un blat de bucatarie din piatra in Chisinau, sugeram sa oferiti prioritate materialelor rezistente la influenta alcaliilor si acizilor, cele care au structura fara porozitate si nu absorb lichidele. Cea mai importanta etapa este alegerea corecta a materialului necesar. Compania Art-Granit va ofera consultanta in fiecare etapa a lucrarilor. De asemenea, proiectam si executam blaturi pentru restaurante si baruri in Moldova, din diverse materiale: granit, marmura, quartz, ceramica, piatra compozit si altele. 

Executam, la comanda, din marmura, quartz, granit si piatra compozit:

Pardoselile din granit si contoarele de bar in Chisinau arata impresionant atit in apartamente, in case la sol, cit si in salile pline de lux ale restaurantelor. Durabilitatea pietrei naturale va asigura acestor lucrari durata de viata indelungata si aspectul neschimbat pentru decenii. Si mesele din marmura vor oferi rafinament, lux interiorului. O asemenea masa poate materializa cele mai indraznete fantezii si idei, fiind executata la comanda, potrivit doleantelor dvs.

Piatra naturala in Chisinau

Piatra naturala este, de asemenea, un material ideal pentru executarea glafurilor, care ofera ferestrelor nu doar un aspect intregit, dar si le completeaza considerabil functionalitatea. Glafurile din piatra in Moldova sunt utilizate destul de des, ele nu-si schimba aspectul sub influenta indelungata a razelor de soare si nu se deformeaza. In camera de baie, piatra naturala poate fi intilnita absolut in orice loc. Poate fi placata pardoseala, peretii sau din piatra naturala pot fi executate obiectele de interior. Astfel, blaturile pentru baie din quartz detin toate proprietatile necesare: sunt durabile, impermeabile si destul de simplu de curatat.

Daca traiti bucuria de a avea in casa un semineu, care creeaza o atmosfera speciala in intreaga incapere, Art-Granit propune materiale pentru placarea acestuia. Finisajul cu piatra naturala reprezinta etapa finala a amenajarii semineurilor moderne. Este dificil să-i supraestimam importanta, deoarece nu numai de corectitudinea si calitatea finisajului va depinde, peste ani, aspectul pietrei, dar si de calitatea si functionalitatea semineului.

O scara din piatra naturală va deveni bijuteria oricarui interior. Treptele din ceramica va vor face sa uitati de zgarieturi, crapaturi si stirbiri. Asemenea scari sunt considerate, pe drept, unele dintre cele mai durabile si sigure. Pentru a completa interiorul cu o atingere a naturii si cu materiale ecologice, alegeti cu incredere lucrarile din quartz de la compania Art-Granit. 

Blaturi din piatra in Moldova - calitate la Art-Granit.