Fațade ventilate

Vrei un aspect cît mai atractiv pentru locuința ta la exterior? Optează în locul clasicei tencuieli pentru o fațadă ventilată, realizată cu materiale de ultimă generație, care vor dura secole!  Principalele avantaje ale unui sistem de fațadă ventilată:

  • EFICIENȚĂ ENERGETICĂ - Materialele performante folosite în sistemele de fațade ventilate permit asigurarea unui micro-climat stabil în interiorul clădirii și a unui consum minim de energie. 
  • IZOLATIE FONICĂ - Impactul fonic la nivelul pereților clădirii este practic anulat. Acest tip de fațadă menține o distanță suficientă, între pereți și stratul ei exterior, astfel încît presiunea sonoră să fie deviată și zgomotul să devină insesizabil la interior.
  • ECONOMII - Odată cu schimbarea fațadei vei face economii pentru procurarea materialelor necesare netezirii pereţilor, pentru cheltuielile la încălzire pe timp de iarnă, se vor reduce costurile pentru aerul condiţionat pe timp de vară. Fațadele ventilate nu necesită reparaţii pe tot parcursul exploatării.

Granit

Create pentru a îmbunătăți nivelul de performanță și confort a clădirilor, fațadele, fiind ca un scut, protejează împotriva frigului, căldurii și zgomotului. Cu o fațadă ventilată, structura clădirii dumneavoastră poate prelua cea mai modernă și atractivă linie, iar întreținerea ei se face ușor și fără probleme.

Ceramică

În sistemul de fațade ventilate pot fi folosite o varietate de materiale durabile, cu un aspect extrem de plăcut și rezistent în timp: ceramică, gresie porțelanată și granit. Toate aceste tipuri de materiale sunt disponibile în diferite formate și grosimi, dar mai ales într-o varietate de culori și finisaje, astfel încît pot fi folosite în orice combinație dorită pentru a face față oricărei exigențe de design.

Gresie porțelanata

Fațadele ventilate sunt elementul constructiv fixat la o anumită distanță față de peretele clădirii prin intermediul unei structuri metalice (din aluminiu sau oțel), astfel încît materialul de placare să fie bine fixat și rigidizat pentru a face față solicitărilor externe și a crea totodată un design plăcut, durabil și ușor de întreținut.

artkamin-logo-versions artrame-all-logo-versions-vector