Fațade ventilate

Fațadele ventilate sunt soluții inovatoare și eficiente pentru acoperirea exterioară a clădirilor, oferind o serie de avantaje semnificative. Aceste sisteme constau dintr-o structură metalică solidă, straturi de izolare și materiale de placare variate precum Dekton, Granit, Ceramică, sau Travertin.

Avantajele Fațadelor Ventilate:

1. Izolare Termică și Fonică: Fațadele ventilate asigură o izolare termică și fonică excelentă, menținând temperatura interioară stabilă și reducând zgomotul exterior. Acestea contribuie la eficiența energetică a clădirii, ceea ce se traduce în costuri mai mici pentru încălzire și răcire.

2. Protecție împotriva Factorilor Externi: Materialele de placare utilizate în fațadele ventilate sunt extrem de rezistente la vânt, ploaie, radiații solare și alte condiții meteorologice dure. Acest lucru garantează o protecție pe termen lung și durabilitate excepțională.

3. Prevenirea Condensului și a Mucegaiului: Datorită ventilației naturale a pereților, fațadele ventilate previn formarea condensului și a mucegaiului, asigurând un mediu sănătos și confortabil în interiorul clădirii.

4. Flexibilitate și Personalizare: Fațadele ventilate sunt ușor de adaptat la diverse preferințe estetice și necesități ale proiectului. Cu o gamă largă de materiale și finisaje disponibile, poți crea un design unic și atractiv pentru orice tip de clădire, fie ea rezidențială sau comercială.

5. Întreținere Simplă: Datorită materialelor de înaltă calitate și a structurii lor, fațadele ventilate necesită întreținere minimă, păstrându-și aspectul impecabil și funcționalitatea pentru mulți ani.

 

Granit

Alege una dintre opțiuni: 1. Fațadă ventilată fără termosistem 2. Fatada ventilata cu termosistem. Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.

Dekton

1. Fațadă ventilată fără termosistem alcătuită din structura metalică + piatra. 2. Fatada ventilata cu termosistem alcatuită din structura metalică și termosistem. In dependenta de tipul de material propunem unul dintre cele 2 tipuri de fixare, prin lipire sau fixare mecanica. Garanție de la 10 ani.

Ceramică

Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metaliză și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). In dependenta de tipul de material propunem unul dintre cele 2 tipuri de fixare, prin lipire sau fixare mecanica. Garanție de la 10 ani.