Fațade ventilate

Vrei un aspect cât mai atractiv și practic pentru exteriorul locuinței tale? Optează pentru sistemul de fațadă ventilată din Dekton, piatră naturală sau piatră porțelanată. Oferim 2 tipuri de fațade cu și fără termoizolare, soluție complexă de la structură metalică, la piatră debitată pentru montare mecanică sau prin lipire. Alege varianta potrivită proiectului tău. Principalele avantaje ale unui sistem de fațadă ventilată:

  • EFICIENȚĂ ENERGETICĂ - Materialele performante folosite în sistemele de fațade ventilate permit asigurarea unui micro-climat stabil în interiorul clădirii și a unui consum minim de energie. 
  • IZOLATIE FONICĂ - Acest tip de fațadă menține o distanță suficientă, între pereți și stratul ei exterior, astfel încît presiunea sonoră să fie deviată și zgomotul să devină insesizabil la interior.
  • ECONOMII -  Fațadele ventilate nu necesită reparaţii pe tot parcursul exploatării.

Granit

Alege una dintre opțiuni: 1. Fațadă ventilată fără termosistem 2. Fatada ventilata cu termosistem. Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.

Dekton

1. Fațadă ventilată fără termosistem alcătuită din structura metalică + piatra. 2. Fatada ventilata cu termosistem alcatuită din structura metalică și termosistem. In dependenta de tipul de material propunem unul dintre cele 2 tipuri de fixare, prin lipire sau fixare mecanica. Garanție de la 10 ani.

Ceramică

Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metaliză și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). In dependenta de tipul de material propunem unul dintre cele 2 tipuri de fixare, prin lipire sau fixare mecanica. Garanție de la 10 ani.