Столешницы из натурального камня Молдова

Un deceniu de profesionalism

Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra naturala in Chisinau, cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, care ne deschid caile spre producatorii de prima clasa din Europa, SUA, Asia, printre acestia fiind „Technistone”, „Italstone”, „Infinity”, „Lapitec”, „Inalco”, „Levantina” si altii. 

Executam, la comanda, lucrari din marmura, quartz, granit si ceramica:

Столешницы из натурального камня МолдоваExperienta unica de dezvoltare si de succes pe piata, compania noastra o datoreaza inclusiv colaborarii cu unul dintre cei mai renumiti producatori de piatra de quartz din Europa. Anume aceasta piatra compozit este utilizata de noi in producerea de blaturi pentru baie si blaturi de bucatarie din quartz. Pe langa aceasta, compozitul de quartz se potriveste perfect pentru producerea obiectelor de interior pentru casa si birou, dar si pentru pavare exterioara de fatada. Caracteristicile distinctive ale acestui material sunt durabilitatea, rezistenta si aspectul placut, iar solutiile de design pe care le propun specialistii companiei Art-Granit, permit valorificarea maxima a acestor calitati.

Catalogul Art-Granit insumeaza sute de modele, piatra de orice culoare si nuanta, doar aveti incredere in noi si comunicati-ne ce rezultat final va doriti.

Blaturi din piatra naturala in Moldova - calitate marca Art-Granit

Avantajele noastre
Столешницы из натурального камня Молдова
Producere proprie
Столешницы из натурального камня Молдова
Experiență de 10 ani
Столешницы из натурального камня Молдова
Garanție 5-10 ani
Столешницы из натурального камня Молдова
Profesionalism și promptitudine
Столешницы из натурального камня Молдова
Calitate superioară
Столешницы из натурального камня Молдова
Importator oficial
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Dekton Silestone Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor