Despre noi

De mai bine de 10 ani, compania Art-Granit este producător și distribuitor al blaturilor de bucătărie din piatră compozit și din piatră naturală. Pe parcursul activității fabricii, Art-Granit și-a diversificat gama de produse, oferind noi standarde de calitate și lansând noi tendințe. Astăzi suntem lider pe piață și ne menținem această poziție de mai mulți ani. Lucrăm cu materiale de la distribuitori renumiți – mărci europene, americane și estice, cum sunt: Technistone, Italstone, Infinity, Lapitec, Inalco, Levantina ș.a.

O dezvoltare unică pe piață a fost obținută datorită colaborării cu unul dintre producătorii de quartz renumiți în Europa, quartzul fiind o piatră compozit tocmai potrivită producției noastre de blaturi pentru bucătărie, ideală pentru fabricarea articolelor de interior pentru casă și birou, precum și elementelor de decor exterior. Materialul se caracterizează prin durabilitate, rezistență și un aspect plăcut, iar modalitatea de design și interpretare pe care o are Art-Granit, pune în valoare toate atuurile acestuia.  

Piatra Art-Granit poate fi de orice culoare și în orice nuanță. Doar comunică ce-ți dorești.

Avantajele noastre
Producere proprie
Experiență de 10 ani
Garanție 5-10 ani
Profesionalism și promptitudine
Calitate superioară
Importator oficial
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor