Fațade
Pavaj exterior
Placaj pereți
Trepte și contratrepte
Piatră cubică granit
Borduri

Finisaj exterior de fatada casa in Moldova

Casa noastra - cetatea noastra, iar pentru fortificarea acestei cetati, este necesar un scut sigur, care, dincolo de metafora, poate fi in realitate placarea cu piatra naturala a fatadei. In Chisinau, aceasta metoda de protectie a fatadelor diferitor cladiri este cea mai optima. Piatra naturala nu este supusa uzurii rapide si este rezistenta atit la influente mecanice, cit si naturale, printre care influenta termica si razele ultraviolete. Chiar si peste 10 ani, piatra nu-si va pierde aspectul prezentabil, iar trecerea timpului doar ii va adauga un efect de imbatrinire nobila, care va oferi constructiei o alura istorica si un farmec aparte. 

Utilizarea de baza a pietrei naturale pentru spatii exterioare este:

Atunci cind alegeti piatra in scopul placarii exterioare și pavajului, este necesar sa luati in calcul citeva aspecte, de exemplu, placarea exterioara cu marmura in Moldova este posibila nu cu toate tipurile acestui material. Argumentul este diversitatea temperaturilor in anotimpuri. Marmura colorata si alba nu poate fi utilizata in acest scop, din motiv ca nu are proprietatea de a rezista schimbului brusc de temperatura. Placarea exterioara de fatada este realizata doar cu marmura gri, care este rezistenta la toate tipurile de influente externe. Este necesar de mentionat ca elementele fatadei din piatra naturala, fie aceasta granit sau quartz, se combina firesc si armonios cu peisajul, cu natura, și scot din anonimat locuința dvs. printre constructiile tipice.

Datorita diversitatii metodelor de prelucrare a suprafetelor, piatra naturala poate fi utilizata pentru finisaje complet diferite. Prin prelucrarea care creeaza o suprafata aspra si antiderapanta, scarile si treptele din piatra devin mult mai sigure in comparatie cu alte materiale. Finisajul bordurilor piscinei cu piatra este, la fel, o masura de siguranta, iar gratie rezistentei pietrei in contact indelungat cu apa, lucrarea nu se surpa si nu isi pierde aspectul placut.    

Fatada casa din piatra in Chisinau

Glafurile din marmura si granit in Chisinau sunt o tendinta in crestere. Ca si destinatie practica, glafurile permit scurgerea umezelii adunate de pe sticla geamului, prin urmare, ele sunt frecvent in contact cu apa. Un argument incontestabil in favoarea optiunii „glafuri din piatra naturala” este ca scurgerile de apa si mineralele nu provoaca mucegai și coroziune nici pe suprafata lor, nici in interior, efect care nu poate fi inlaturat pentru glafurile din plastic sau metal.

Pe linga placare exterioara de fatada casa in Moldova, piatra naturala este utilizata si pentru decorari de diverse dimensiuni si complexitate: havuzuri, banci, poteci, iar toate aceste lucrari ofera spatiului un aspect intregit. In aceste scopuri decorative, sunt frecvent utilizate placile din quartz. In lucrari exterioare, quartz-ul a demonstrat ca este un material de incredere, rezistent la diverse influente externe. 

Nu mai putin importanta pentru casa este ingradirea ei, mai exact - insusi gardul. Functia acestuia este oferirea siguranței. Durabilele garduri din piatra in Chisinau, ca si alte lucrari, sunt una dintre cele mai durabile si sigure solutii. Un gard din piatra naturala se va incadra organic in peisajul curtii dvs., alaturi de micul parc sau gradina, accentuind frumusetea. Finisajul exterior cu piatra naturala este alegerea ce va va permite sa protejati si sa decorati casa dvs. pentru timp indelungat.

Blaturi din piatră naturală în Moldova (MD) - numai la Art-Granit.