Materiale

Marmura, granit, quartz,travertin la preț accesibil in Chișinau, Moldova

Compania Art-Granit, lider in producerea lucrarilor din piatra naturala, propune o gama diversa de materiale. In selectarea modelului potrivit unui anumit proiect, este necesara luarea in consideratie a faptului ca fiecare dintre materiale prezinta diverse proprietati si se potriveste diferitor tipuri de finisaje. Piatra naturala este un material universal si durabil, iar datorita metodelor moderne de prelucrare, chiar si cele mai nestandarde idei pot fi materializate.  

Granit in Chisinau

Solicitatul produs din granit, al carui pret in Chisinau este cel mai democratic, se distinge prin durabilitatea inalta. Calit de magma vulcanica, granitul este, din punct de vedere al rezistentei, al doilea material din lume, fiind intrecut doar de diamant. Diversitatea de texturi si culori a acestui material permite selectarea modelului potrivit pentru orice interior. Finisajul din granit va va servi nu doar un deceniu si nu necesita ingrijiri speciale.

Marmura

Marmura in Moldova devine din ce in ce mai populara. Cert este ca, intii de toate, marmura este asociata cu rafinamentul si luxul. Lucrarile executate din acest material, la comanda, au un aspect fin si aerat, in pofida greutatii reale a acestei pietre. In sortimentul companiei noastre, marmura este prezentata in diverse nuante, cu textura si intensitatea venelor variata.

Quarț

Probabil, nu este o alta piatra care sa depaseasca quartzul din punct de vedere al diversitatii texturii. Prezentind o rezistenta sporita, acest material poate fi folosit in diverse lucrari: de la blaturi pentru restaurante, pana la placarea peretilor. Totusi, principala trasatura distinctiva a acestei pietre este diversitatea tipurilor si nuantelor. Produsele de quartz in Chisinau sunt alese de persoane care nu ezita sa experimenteze si apreciaza personalitatea spatiilor.

Art-Granit pune la dispozitia dvs. diverse produse de calitate superioara. Sortimentul larg al companiei include:

Daca doriti ca textura pietrei sa se regaseasca in interiorul locuintei sau biroului dvs., dar va pune in garda ideea ca aceasta ar putea prezenta o temperatura scazuta, creand disconfort la atingere, alegeti fara ezitare piatra compozit. Piatra compozit in Moldova, de calitate garantata, poate fi cumparata la Art-Granit. Spre deosebire de granit, marmura si alte pietre naturale, piatra compozit are proprietatea de a se incalzi pina la temperatura camerei, acesta fiind un atu important. Si mai curios este faptul ca acest material permite executarea lucrarilor de tip absolut divers si cu diferite efecte, utilizind acelasi tip de materie prima. Costul pietrei compozit este mai accesibil decit cel al pietrei naturale.

Blaturi din piatră naturală în Moldova (MD) - doar la Art-Granit.