Granit

Create pentru a îmbunătăți nivelul de performanță și confort a clădirilor, fațadele, fiind ca un scut, protejează împotriva frigului, căldurii și zgomotului. Cu o fațadă ventilată, structura clădirii dumneavoastră poate prelua cea mai modernă și atractivă linie, iar întreținerea ei se face ușor și fără probleme.
Opțiuni de fațadă ventilată
  • Izolarea acustică - favorizează reflectarea undelor sonore provenite din exterior, astfel reduce considerabil gradul de poluare acustică.
  • Siguranță antiincendiară - incombustibilitatea materialelor oferă un grad sporit de siguranță persoanelor, bunurilor și nu în ultimul rând construcției.
  • Economie energetică - până la 20-30 % din consumul total al casei, datorită tehnologiei de circuit a aerului.  Structura fațadelor ventilate exclud oscilațiile termice, astfel, se pot controla mai bine temperaturile interne a casei. 
  • Echilibru termic - în sezonul cald, fațada ventilată diminuează aportul termic din exterior și reflectă o mare parte din energia și din radiațiile solare. Totodată, generează un flux de aer între stratul exterior și peretele izolant, permițând expulzarea aerului supraîncălzit. În schimb, în sezonul rece, ventilația facilitează eliminarea rapidă a vaporilor proveniți din ambientul intern. În acest mod, se reduc vizibil fenomenul de condens și efectele negative asociate eventualelor penetrări de apă și umiditate.
Specificații
Grosime posibilă 12, 20, 30 mm
Rezistență la temperaturi ridicate și îngheț
Rezistență la uzură, pete și zgârieturi
Rezistență la umiditate
Rezistență la creșterea bacteriilor și a mucegaiului
Protejează împotriva pătrunderii apei
Absența completă a porozității
Nu suferă modificări dimensionale
Ușurința curățării
artkamin-logo-versions artrame-all-logo-versions-vector