Granit

Alege una dintre opțiuni: 1. Fațadă ventilată fără termosistem 2. Fatada ventilata cu termosistem. Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.
Opțiuni de fațadă ventilată

Fațadă ventilată fără termosistem alcătuită din structura metalică + piatra (Dekton, Piatră porțelanată sau Granit). Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metaliză și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime).
Fatada ventilata cu termosistem alcatuită din structura metalică și termo sistem. Recomandăm produsele din vata minerală de sticlă, pot avea grosimi de 5/10/15/20 cm + piatră.  Costurile se calculează pe m2 manoperă, ce include structura metaliză și costul pietrei alese (preț variabil în dependență de model, dimensiune și grosime). 
In dependenta de tipul de material recomandăm unul dintre cele două tipuri de fixare, prin lipire sau fixare mecanica. Garanție de la 10 ani.

  • Izolarea acustică - reduce considerabil gradul de poluare acustică.
  • Siguranță antiincendiară - incombustibilitatea materialelor oferă un grad sporit de siguranță construcției.
  • Economie energetică - până la 20-30 % din consumul total al casei, datorită tehnologiei de circuit a aerului.  
  • Echilibru termic - în sezonul cald, fațada ventilată diminuează aportul termic din exterior și reflectă o mare parte din radiațiile solare. 
Specificații
Product id: 41
Grosime posibilă 12, 20, 30 mm
Rezistență la temperaturi ridicate și îngheț
Rezistență la uzură, pete și zgârieturi
Rezistență la umiditate
Rezistență la creșterea bacteriilor și a mucegaiului
Protejează împotriva pătrunderii apei
Absența completă a porozității
Nu suferă modificări dimensionale
Ușurința curățării