Blatul de bucătărie - din producere la tine acasă!

Alegerea blatului potrivit face diferența atunci când vine vorba de designul casei tale. Ales cu grijă, tăiat atent și montat cu suflet, acesta va crește valoarea casei. 

Drumul pe care îl parcurge un blat până a ajunge în casa ta durează aproximativ 2-4 săptămâni de la măsurări și până la montare. Timpul de executare depinde de complexitatea lucrării. În continuare, vă propunem să parcurgem virtual pașii pe care îi urmează un blat!

Primul și cel mai important este analiza tehnologică a proiectului și calculul. Aceasta este o etapă în care stabilim costul și termenul de producere al comenzii, sunt determinate toate datele tehnice și se alege materialul potrivit pentru lucrarea dumneavoastră.

A doua etapă este măsurători cu proliner. Dispunem de cel mai performant utilaj pentru luarea dimensiunilor, Proliner, și specialiști calificați la nivel internațional. Proliner-ul ne permite să măsurăm forme curbe, drepte și foarte complexe, precum și orice obiecte în poziție verticală, orizontală sau înclinată. Desenul digital, este mai apoi folosit pentru a opera aparatele CNC cu control numeric. Cu noi ai siguranța că proiectul tău va respecta 100% regula exactității și preciziei.

A treia etapă, cea mai importantă, este producerea. Odată determinat materialul și nuanța plăcii pentru proiect sunt rezervate și indexate în depozit pentru a fi livrate în producere odată ce echipa de măsurători va expedia schema digitală a proiectului. Apoi, piatra atribuită proiectului este livrată în producere către utilajele corespunzătoare. Factorul uman este foarte important la faza de procesare a pietrei. De aceea echipa Art Granit este în permanență evaluată și instruită de către experți internaționali de procesare a pietrei. Doar așa putem să asigurăm acel nivel de calitate ce se ascunde în detalii și să fim peste așteptările clienților noștri. Ținem să menționăm că debitarea și prelucrarea se execută automatizat, dispunem de cele mai performante utilaje din europa de Est, care asigură precizie maximă, finisaje perfecte și timp record de realizare a comenzilor.

Cea de-a patra etapă este controlul calității. Fiecare comandă până a ieși din hala de producere neapărat va trece și prin hala de control al calității. Procesul dat este efectuat de 2 specialiști, care cu proiectul în mână, verifică fizic detala, și anume să corespundă culoarea și să conțină toate cerințele tehnice din proiect. În cazul în care este depistată o neconformitate la comandă, aceasta este întoarsă în producere, pentru refacere sau ajustare. Comanda care a trecut controlul calității este însoțită de actele confirmative și numai după asta trece la următoarea etapă și anume la departamentul logistic.

În departamentul logistic are loc planificarea livrării și instalării blatului, care reprezintă a 5 etapă. Departamentul logistic este cel care planifică montajul, în dependență de grafic și de disponibilitatea clientului de a ne primi la instalare. Următoarea verigă este livrarea și instalarea, care la fel este executată de echipe specializate anume în astfel de lucrări. În dependență de lucrare, va fi aleasă și echipa de montatori.

Art Granit oferă post servicii profesionale pentru prelucrarea și mentenanța suprafețelor din piatră naturală și cea compozit. Soluțiile tehnice, substanțele și materialele folosite de Art Granit sunt în conformitate cu cerințele actuale internaționale, respectând standardele cele mai înalte la nivel internațional tocmai pentru a prelungi durata de viață a pietrei.

Ne mândrim cu lucrările pe care le realizăm, în cazul dat cu blaturile de bucătărie, pentru că anume blaturile noastre, marca ARTGRANIT, au o suprafață antibacteriană, sunt durabile, rezistente la acizi și săruri, la impact și la zgârieturi, au un design extraordinar și cel mai important - sunt ușor de întreținut.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă