Eveniment marca Art Granit

Vineri, 6 mai, orele 18:00 - 20:00, Showroom-ul Art Granit și-a deschis ușile partenerilor săi pentru a prezenta o colecție exclusivă de materiale marca Dekton și Silestone.

Într-un cerc restrâns de parteneri și atmosferă degajată au fost discutate și testate:
→ Funcționalitatea suprafețelor Silestone și Integrity în procesul de gătire
Pentru cei ce nu vor să aleagă între frumusețe și funcționalitate Art Granit a adus noul material inovator din piatră compozit Silestone. Silestone este o suprafață hibridă de minerale naturale și materiale reciclate, creată special pentru spațiile interioare de diverse culori, dimensiuni, grosimi și texturi. Când zicem Silestone, e necesar să reții 3 aspecte:
- Chiuvetele Integrity
- Tehnologia N-Boost
- Tehnologia HybriQ
Chiuvetele Integrity sunt acel argument care face o mare diferență dintre un simplu blat de quartz și un blat Silestone. Fără îmbinări, fără fisuri, fără limite. Integrity face ca blatul de bucătărie să fie unic, și oferă senzația de perfecțiune și integrare. Disponibile într-o gamă variată de culori și dimensiuni, ușor de montat și ușor de îngrijit.
Tehnologia N-Boost este un proces inovator brevetat exclusiv de Cosentino, capabil să modifice la nivel molecular suprafața materialului pentru a-și îmbunătăți proprietățile tehnice și estetice deja excelente. De fapt, această tehnologie facilitează curățarea și întreținerea suprafețelor Silestone, oferindu-le proprietăți hidrofobe surprinzătoare și un nivel extraordinar de rezistență la pete, precum și creșterea în continuare a nivelului de strălucire și reflectare a luminii.
Tehnologia HybriQ este o tehnologie de pionierat de la Silestone. O generație inovatoare de suprafețe compuse dintr-o formulă hibridă. Un nou amestec de înaltă performanță de minerale premium, quartz și sticlă reciclată. Rezultatul este un produs mai frumos și mai sustenabil. Silestone cu tehnologia HybriQ este realizat printr-un proces de fabricație alimentat în totalitate de energie regenerabilă și apă reciclată.

→ Cea mai inovativă piatră a secolului XXI - DEKTON
Dekton - suprafața ce a cucerit lumea design-ului si arhitecturii. Dekton este o nouă suprafață ultracompactă creată prin combinația inovatoare a peste 20 de minerale naturale. Un material cu proprietăți unice și posibilități nelimitate – o versiune îmbunătățită a pietrei naturale. Dekton unica piatră tehnologizată 100% naturală. Nu conține adezivi, sau alte substanțe chimice. Dekton îndeplinește toate specificațiile tehnice necesare pentru o suprafață de înaltă rezistență pentru a materializa orice proiect de design exterior sau interior. Concepută drept suprafață pentru fațade ventilate a cucerit din ce în ce mai mult teren în lumea amenajărilor. Acum e alegerea nr 1 atât pentru lucrările de exterior cât și cele de interior. Mai mult, fiind disponibilă în grosime de 4mm, cu o dimensiune a plăcilor de 3200mm*1440mm, este prin topul preferințelor pentru placarea mobilierului, ușilor sau pereților. Rezistă la șocuri termice, mecanice, zgârieturi, pete, raze UV.

În exclusivitate, doar la Art Granit - procesator și producător a produselor din piatră naturală și compozit. Oferim soluții arhitecturale pentru lumea designului și arhitecturii la nivel internațional din 2009. Piatra este pasiunea noastră și domeniul de expertiză.
Oferim garanție 25 de ani! Nu îți vine a crede? Vino la noi în showroom și poți singur testa suprafața în baza la 3 indicatori:
- Rezistență la lovituri
- Rezistență la șocul termic
- Rezistență la pete
Locație: Grigore Vieru, 19
Află mai multe despre eveniment AICI

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă