Noi știm că tu ai visat la Dekton.

Ți-i minte acel proiect de bucătărie realizat dintr-o nuanță? Unde fațadele mobilei prelungesc linia fină a blatului și se extinde lin pe șorț. Experiență cu adevărat nemărginită trăită cu Dekton. Acum fiind disponibil în grosime de 4 mm poate fi folosit în placarea mobilierului fără a îngreuna construcția. Proiectul tău fiind aerat funcțional cu posibilități nemărginite. Dă click pe imagine pentru a vizualiza 5 nuanțe Dekton-Stonika adaptate dimensiunilor necesare pentru a efectua randări în Autocad.

Dorim să vă prezentăm 5 nuanțe din colecția Stonika Xgloss. Aceste 5 culori sunt inspirate din cea mai fină piatră naturală și realizate dintr-un amestec unic de sticlă, quartz și porțelan. Progresele în procesul de producție Dekton au dus la o estetică clară, hiperrealistă pentru această nouă linie. Ca și în cazul colecțiilor anterioare ale Dekton, versatilitatea Stonika permite să facă parte din orice fațadă a gospodăriei, fie că este vorba de blaturi, pardoseli, fațade, placări de pereți, scări sau oriunde doriți.

IATĂ CELE CINCI NUANȚE DE LA DEKTON STONIKA:

  • OLIMPO Inspirat de cea mai luxoasă marmură de Carrara, Olimpo este potrivit chiar și pentru cel mai exigent client. Alb, elegant și dramatic, venele sale argintii peste albul orbitor reprezintă atât puritatea, cât și luxul.

  • BERGEN Inspirat de piatra naturală Portobello, Bergen este o vedetă strălucitoare nu doar datorită finisajelor sale Dekton Xgloss, ci și datorită venelor sale gri plasate strategic în modele complicate pe o suprafață elegantă, albă. Are un aspect la modă, strălucitor, complex și artistic.

  • ARGA Inspirat de cuarțitul Taj Mahal, Arga poartă originile pline de căldură ale acestei clădiri istorice în venele sale fine cristaline. Acest lucru evocă nu doar prestigiu, ci și o căldură blândă.

  • TAGA Inspirat și de cuarțitul Taj Mahal, Taga are un ton semnificativ mai gri decât Arga, făcându-l mai aproape de piatra modernă. O puteți numi „sora mai cool” a lui Arga, datorită esteticii moderne și elegante.

  • SOGNE Sogne surprinde frumusețea distinctivă a celebrei pietre naturale Gris Pulpis cu venele sale gri închis. Este o culoare ce evocă o atmosferă elegantă și industrială.

Deci, ce poate face o placă Stonika pentru suprafața ta?

  • Plăcile Stonika sunt piese unice, complete, având un strat de material în loc de două. Acest lucru face ca placa Stonika să fie rezistentă la șocul termic și la fisuri.
  • Plăcile Stonika sunt, de asemenea, foarte rezistente la razele UV, pete și zgârieturi.
  • Plăcile Stonika sunt robuste și durabile, făcându-le rezistente și puternice pentru toate suprafețele.
Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă