Visezi la un blat durabil?

Oare cine nu-și dorește un blat de bucătărie care nu doar să impresioneze printr-un design extraordinar, dar și să aibă o durată de viață îndelungată? Ei bine, blatul din quartz, prin versatilitatea sa, oferă acest privilegiu celor care prețuiesc timpul. 

ARGUMENT

Tehnologiile de producere a ceramicii digitalizate sau a quartz-ului pe care le aplicăm, presupun doar materiale naturale și adezivi ecologici, astfel îmbinăm calitatea materialelor naturale și tehnologiile de ultimă generație, punând în valoare proprietăți exclusive de înaltă duritate, rezistență și non-porozitate. 

Datorită acestor noi tehnologii Premium, suprafețele mai sus menționate sunt disponibile și în nuanțe naturale ce imită aspectul pietrelor naturale.

Totuși, fiecare bucătărie are propriile particularități, iar pentru a asigura un mediu de lucru igienic, practic și modern, blaturile din quartz și ceramică sunt recomandarea ideală. 

Prin aspectul unic și inovativ, spre deosebire de multe alte materiale, quartzul și ceramica nu-ți îngrădesc opțiunile, iar la Art-Granit ai alegerea deplină în conformitate cu preferințele și ideile tale creative.

 

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă