Столешницы из натурального камня Молдова

Lavoare

Amenajarea băii necesită la fel de multă atenție, precum bucătăria sau dormitorul. Aceasta nu mai este demult doar locul pentru duș sau igienă personală. Între timp, a devenit un loc care asigură intimitatea și în care ne putem retrage pentru a ne relaxa. Să nu uităm că în baie trebuie să existe o simbioză între beneficiile sale de ordin funcțional și estetice. Acest spațiu trebuie să corespundă stilului nostru de viață, necesităților noastre și să încînte vizual prin combinația de culori.

Indiferent de dimensiunea băii, piatra poate influența atmosfera din această încăpere, iar un lavoar își va găsi loc indiferent de stilul decorativ abordat. Lavoarul poate deveni elementul central al băii și în același timp, va putea accentua eleganța și autencitatea pe care fiecare și-o dorește în acest spațiu. Colecția noastră de lavoare cuprinde modele din ceramică, fiecare piesă remarcîndu-se prin design unic și paletă diversă de nuanțe. Pe lîngă formele clasice rotunde, poți regăsi și lavoare baie de formă pătrată.

De asemenea, noi producem diferite blaturi la comanda pentru interiorul vostru, precum și alte produse din piatra naturala:

Blaturi din piatra naturala in Moldova - calitate la Art-Granit.

Materialul din care poate fi realizat produsul:
Avantaje / Dezavantaje pentru
  • Prezintă durabilitate crescută și stabilitate a structurii interne.
  • Rezistă la temperaturi ridicate.
  • Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale.
  • Material ecologic.
  • Este un material fragil, casant.
  • Este dificil în prelucrare.
  • Presupune costuri ridicate.
Lucrările noastre
Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor