Столешницы из натурального камня МолдоваApartament individual

Insula din granit Feratto Primera a devenit, fără dubii, piesa de rezistență în bucătăria acestui apartament, într-o armonie perfectă cu blatul de bucătărie și șorțul din același granit cu textură impresionantă, pe care doar natura o poate crea. Este de remarcat contrastul pe care îl oferă încăperii prezența granitului de culoare brună, feroasă, precum și creativitatea, îndrăzneala designerului de a face o asemenea alegere, echilibrând-o cu nuanțe calde, lumini, rafinament în detalii și nimic în plus. 

Cu siguranță nu doar aceste lucrări vă atrag atenție și, cel mai probabil, v-ați dori un asemenea interior pentru locuința dvs. S-a optat pentru confort, senzații plăcute și doar calitate, fapt care este confirmat inclusiv de celelalte atingeri ale Art-Granit în acest apartament. 

Culoarea maro spre brun se regăsește și în combinația aleasă pentru pardoseală – un joc dintre marmură  Emperador Dark și Crema Marfil care, în baie, a fost aplicat inclusiv pentru placarea de perete. Aici, în baie, o altă lucrare executată cu meticulozitate atrage atenția – blatul din quartz Noble Areti Bianco P și chiuveta din același material. O alegere minimalistă și elegantă. 

Quartz-ul Noble Areti Bianco P a fost utilizat și pentru executarea glafurilor. Neașteptată pentru mulți este finețea acestor glafuri și faptul că ele nu se impun prin greutate vizuală, chiar dacă vorbim de utilizarea pietrei naturale ca și material. 

Granit, marmură, quartz – este un trio ce garantează luxul, dar și care transformă viața în acest interior în una plăcută. Lucrările din piatră naturală se disting nu doar prin frumusețe, dar și prin durabilitate, durată de viață îndelungată, ușurință în exploatare. Mai mult, combinația lor conturează o personalitate complexă a proprietarului.  

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова