Столешницы из натурального камня МолдоваAvenue Business Centre

Frumusețea unei clădiri poate fi definită încă de la exterior, acordând o atenție materialelor cu care alegi să îmbraci fațada. Piatra naturală este o soluție ideală, fiind un material versatil care se va potrivi oricărui stil adoptat. Fiind vorba de exterior este nevoie de un material foarte rezistent, un material care să facă față intemperiilor, să fie de durată, iar costurile de întreținere să fie reduse.

Blocul Avenue nu are cum să nu-ți atragă atenția prin arhitectură și bun gust. Pentru placarea pereților de exterior a fost utilizat granitul Black Cosmic. Acesta este un tip de granit exclusiv, de culoare neagră, cu fragmente mici de roci de argint și aur care sunt împrăștiate în toată zona plăcilor. Este materialul ideal pentru placarea peretelui de exterior, deoarece te va bucura cu rezistența în timp și un design cum rar găsești. 

Piatra naturală este unică și fiecare bucată este bogată în texturi și nuanțe. Să nu uităm faptul că izolația termică a caselor placate cu piatră naturală este excelentă. Iar protecția împotriva variațiilor de temperatură și pătrunderii umidității este asigurată.

Rezultatul acestui proiect marca ArtGranit îl admirați în pozele de mai jos!

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова