Столешницы из натурального камня МолдоваBlat bucatarie quartz Noble Athos Brown

Blatul pentru bucătărie fabricat din quartz Noble Athos Brown, de nuanță maro, de la Technistone, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, până la vintage. Prin culoarea sa intensă și textură, acest blat se va combina perfect cu nuanțe de negru, roșu, gri, alb, galben, precum și cu opțiuni pastelate. Este un blat superb, care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic, în tandem cu care formează o ambianță de clasă. 

Rezistența la pete, șoc termic sau zgârâieturi și ușurința în întreținere sunt calități care recomandă acest blat și îi garantează durabilitatea. Este de remarcat execuția profilului cantului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Ne face plăcere să prezentăm lucrările Art-Granit expuse în locuințele clienților noștri, aceasta fiind una din ele.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова