Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie cu brâu și insulă din quartz Noble Silver Notte

Blatul de bucătărie cu brâu și insulă, îmbinat cu chiuvetă, este fabricat la comandă, din quartz Noble Silver Notte de la Technistone, într-o nuanță de negru cu texturi fine de alb.

Combinația nuanțelor de alb și negru oferă nenumărate posibilități de creare a unui design minimalist sau a unuia mai îndrăzneț. Folosirea corectă a accentelor permite ca aceste două culori să fie alese chiar și în bucătăriile mai mici, creând senzația unui spațiu mai mare. Chiar dacă este utilizat cel mai des pentru stilul modern, duetul alb-negru se pliază perfect și în încăperile clasice.
Piatra este un simbol al fiabilității, frumuseții și durabilității, prin urmare, companiile producătoare de piatră imită în mod constant paleta și textura sa. Aglomeratul de quartz are toate avantajele pietrei naturale și o depășește cu succes la anumiți indicatori.

De remarcat calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, brâului și a insulei, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова