Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie cu brîu din ceramică Calacatta Oro

Blatul de bucătărie trebuie să fie mai întîi de toate rezistent și practic! Pentru a le oferi clienților un produs de calitate, materialele noastre trec printr-un întreg proces de prelucrare. Acest lucru ne ajută să obținem un blat rezistent la umiditate, acizi, pete (de suc, vin, ceai) și care se întreține ușor. Pe lîngă aceste caracteristici tehnice, vă propunem o colecție numeroasă de culori și texturi din care să alegeți. ArtGranit vă oferă un serviciu complex-executăm măsurători, schițe, proiectări, debitări și montaj.

Blatul de bucătărie și șorțul din ceramică Calacatta Oro pur și simplu te fascinează! Lucrările sunt elegante, cu o tentă modernă și prelucrate pînă la cele mai mici detalii.  Materialul Calacatta Oro este o alegere ideală pentru designul unei bucătării. Se combină perfect cu diverse materiale, astfel ca lemnul sau metalul. Oferă un estetic de lux, și transformă spațiul într-o capodoperă arhitecturală de artă.

Rezultatul acestui proiect marca ArtGranit îl admirați în pozele de mai jos!

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова