Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie cu șorț și insulă din ceramică Dekton Entzo

Deși proiectele Art Granit sunt foarte diverse, avem o pasiune aparte pentru amenajarea bucătăriilor.  Acest proiect este unul plin de personalitate și reflectă stilul de viață al beneficiarilor, aspirațiile și valorile lor. Aceștia și-au dorit o bucătărie unde să se adune familia, prietenii și copiii. Un spațiu cald și confortabil.

Bucătăria este simplă, dar de impact. Proprietarii au optat pentru ceramica ,,Entzo” de la Dekton, o culoare albă, minimalistă, ce le oferă nu doar frumusețe, dar și funcționalitate. Nuanța din care este confecționat blatul este foarte rafinată și poate fi ușor de combinat cu orice model de mobilier de bucătărie, clasic sau modern, iar efectul final este unul spectaculos.

Datorită materialului inovativ pe care l-am folosim, oferim clienților noștri calitate, crearea unui produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat. Piatra este impermeabilă și rezistentă la detergenți agresivi și substanțe pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi sau fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова