Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucatarie din cuart Starlight white

Blatul de bucătărie din quartz Starlight White de la Technistone impresionează prin nuanța de alb și textură, fiind cu adevărat o piesă șic. Selectarea acestei culori a materialului ne-a permis să obținem o reflectare a luxului și bogăției în această bucătărie.
Chiuveta, care este la fel fabricată din quartz Starlight White, îmbinată monolit cu suprafața blatului, precum și zona de lucru și echipamentele tehnice sunt elemente care dau un plus de funcționalitate, igienă și ușurință în întreținere. 
Dintre opțiunile de quartz propuse, clientul a optat pentru aglomeratul ceh Technistone. Începând cu 1992, Technistone produce piatră de quartz de înaltă calitate, disponibilă în varietatea paletelor de culori. Datorită indicatorilor de calitate, produsele acestui brand european sunt ușor de recunoscut pe piața din Chișinău.

De remarcat: execuția profilului cantului și a chiuvetei, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова