Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie din Dekton Liquid Sky

În proiectele de amenajare pe care echipa Art Granit le crează, este pusă multă inspirație și multă muncă. Echipa ajută clienții să găsească acel ”acasă” pe care și-l doresc și de care au nevoie. Blatul de bucătărie din Dekton Liquid Sky, și șorțul, executat din același material,  inspiră rafinament și eleganță datorită texturii fine și nuanței de alb. Un concept de design deosebit, cu elemente îndrăznețe, cum nu ai mai văzut, acest proiect amenajat de echipa noastră, este impecabil. Materialele utilizate au reușit să creeze un spațiu elegant și confortabil în același timp.

Ceramica creează un design impecabil și aspect sofisticat în orice bucătărie. Este cu adevărat un material inovativ pe care oricine și l-ar dori în propria casă. Este materialul care permite crearea unui produs care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Este o soluție de ultimă generație pentru cei care își doresc să păstreze aspectul ideal al blatului de bucătărie pentru o perioadă lungă de timp. Ce avantaje are? Rezistență termică ridicată, nu se pătează, suprafață antibacteriană conform standardelor internaționale, întreținere foarte ușoară.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова