Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie și insulă din ceramica Pietra Grey

O altă familie și-a îndeplinit visul de a avea un blat de bucătărie comod în utilizare, rezistent la pete, tăieturi și temperaturi ridicate, și desigur, ușor de curățat și întreținut. Clienții au optat pentru un blat de bucătărie și insulă din ceramică Pietra Grey într-o nuanță de negru cu texturi fine de alb, de 12 mm cu prelucrare fască sub, cu 2 chiuvete hand made. Piciorul insulei de metal, la fel este executat de noi.

Stilul proiectului pe care l-am amenajat cu mare drag este unul modern și minimalist. Iar, combinația nuanțelor de alb și negru oferă nenumărate posibilități de creare a unui design unic, care va emana o stare de liniște și confort.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al insulei, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова