Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie și insulă din quartz Noble Troya

Un blat de bucătărie stilat în tandem cu o insulă sofisticată pot fi piesele care să completeze de minune designul interior al bucătăriei. Art-Granit lasă o doză de eleganță și rafinament în fiecare lucru pe care-l crează. Clienții au optat pentru un blat de bucătărie din quartz Noble Troya. Culoarea mată a materialului adaugă nu doar un plus de căldură și de confort, dar și o notă de eleganță desăvîrșită.

Pentru o bucătărie, insula a devenit mai mult decît utilă. Insula realizată pentru clienții noștri este la fel, ca blatul de bucătărie, din quartz Noble Troya. Materialul subtil se află în perfectă armonie cu restul bucătăriei.

Blaturile realizate din quartz sunt ușor de întreținut, rezistente la umiditate, temperaturi ridicate și agenți chimici.

Ne face plăcere să prezentăm lucrările Art-Granit expuse în locuințele clienților noștri, aceasta fiind una din ele.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова