Столешницы из натурального камня МолдоваBlat de bucătărie și insulă din quartz Silestone White Arabesque

Trăim vremuri în care aproape toată lumea foloseşte aceleaşi lucruri, acelaşi stil. Indiferent că vorbim de vestimenție sau de locuință, nici nu mai contează, regula este aceeaşi: este la modă, trebuie să am şi eu! Art-Granit nu este de acord cu această concepţie în ceea ce priveşte alegerea materialelor.

Spaţiul în care locuim spune foarte multe despre personalitatea noastră şi ne influenţează activitatea zilnică şi relaţiile cu cei din jur. Un blat de bucătărie creat cu bun gust şi simţ practic ne poate aduce multe beneficii pe termen lung, mai ales dacă alegem sa fim noi proprii noştri designeri.

Blatul de bucătărie și insula din quartz White Arabesque de la Silestone se remarcă prin eleganța inegalabilă și rezistența ce întrece orice așteptări. Avantajele suprafeței realizate din acest material sunt numeroase, pe lângă faptul că nu se zgârie și nu se pătează, este foarte ușor de curățat și de întreținut. 

În amenajarea proiectului, beneficiarul a fost implicat activ, astfel că rezultatul final s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. 

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова