Столешницы из натурального камня МолдоваBlat pentru mobilă din ceramică Nero Marquina

Fiecare client are propriile preferințe și idei cînd vine vorba de amenajarea locuinței lui.  Iar, la Art-Granit poți realiza mobilier cu un design irepetabil și calitate care durează ani de zile.

Blatul pentru mobilă este confecționat cu meticulozitate din ceramică Nero Marquina, prelucrare 6mm, într-o nuanță de negru cu texturi fine de alb. Combinarea acestor 2 culori redau o personalitate puternică mobilierului și oferă nenumărate posibilități de creare a unui design unic și inovativ. Rezistența la pete, temperaturi extreme sau zgîrieturi și ușurința în întreținere sunt calități care definesc acest blat și îi garantează durabilitatea. 

Vedeți în colajul de mai jos lucrările efectuate de echipa noastră. Le mulțumim clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor oferite de noi.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова