Столешницы из натурального камня МолдоваGrand Elysée

Dacă ați avut ocazia să mergeți la o petrecere la Grand Elysée, să știți că ne-ați văzut acolo, pentru că am realizat lucrări atât interioare, cât și exterioare. Cele trei scări din exterior sunt executate din Granit Tan Brown, iar în interior ne-am ocupat de blaturile băilor și tejghelelor de la bar.

Eleganța și textura extraordinară a quartz-ului Technistone Crystal Polar White este ideală pentru o cameră de baie în stil clasic, la fel cum este cea din Grand Elysée. Pe lângă aspectul său, lavoarul din quartz cucerește și prin faptul că este foarte aderent, rezistent la pete, impermeabil și rezistent la zgârieturi.

Când vine vorba de proiectarea unei scări, sunt foarte importante imaginația și originalitatea, dar și calitatea materialelor alese. La realizarea scărilor exterioare ale Palatului Grand Elysée, am ales să utilizăm Granit Tan Brown, pentru că nimic nu se compară cu rezistența, eleganța și versatilitatea unei plăci din granit.

De remarcat: execuția treptelor, glafurilor, tejghelelor de bar, blaturile băilor, chiuvetele, frumusețea suprafeței materialelor, precum și montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова