Столешницы из натурального камня МолдоваGrătar + Blat pentru bucătărie exterior din ceramică

Blatul pentru bucătărie și grătarul din imagini - lucrări fabricate la comandă din ceramică Sahara Noir, de la Italstone, în nuanță de negru, sunt cu adevărat piese șic. Selectarea acestei culori a materialului ne-a permis să obținem un design neobișnuit în această bucătărie.

Instalarea unui grătar în interiorul unei bucătării, chiar dacă este una de exterior, părea o idee nerealizabilă, dar iată că ea poate fi implementată cu ușurință. Una dintre principalele cauze pentru care oamenii evită să aibă un grătar la bucătărie este mirosul din timpul pregătirii bucatelor. Soluția acestei probleme este sistemul de aerisire pe care îl are grătarul, acesta fiind unul modern și extrem de eficient. Grație acestei instalații, nu vă veți confrunta cu fum în interior sau prea mulți aburi. Pe cât de neobișnuit este designul, pe atât e de practică folosirea grătarului în interiorul bucătăriei. Utilizați fiecare spațiu în cel mai util și original mod!

De remarcat: execuția grătarului și a blatului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова