Столешницы из натурального камня МолдоваRestaurant Esushi

Tejgheaua și calitatea ei sunt aspecte importante pentru orice restaurant sau bar și asta pentru că este o investiție de durată, dar și pentru că este o suprafață expusă continuu la interacțiune. Astfel, o tejghea perfectă trebuie să fie nu doar atrăgătoare, dar și să-și păstreze aspectul neschimbat pentru o perioadă îndelungată.

Pentru restaurantul ESUSHI, Art-Granit a executat anume un astfel de tip de tejghea – pe care o îndrăgești și care te bucură prin calitățile sale practice. În acest proiect am executat tejgheaua, cât și toclul tejghelei – prima din cuarț Absolute White de 2 cm, iar cel de-al doilea din cuarț Technistone Taurus Black.

Combinația de materiale prezintă o durabilitate de admirat, fiind rezistentă la utilizare frecventă, rezistentă la pete, non-poroasă și, respectiv, nu îmbibă lichide.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова