Столешницы из натурального камня МолдоваRestaurant MOTIF

O colaborare de succes are la bază: implicarea și dedicarea întregii echipe care lucrează la proiect. MOTIF este unul dintre restaurantele cu care am avut o deosebită plăcere să lucrăm. Lucrările efectuate la restaurantul MOTIF sunt despre creativitate și nonconformism! De ce? Pentru că am creat piese cu un design absolut deosebit, în stil modern.

Elementul cheie al lucrării este tejgheaua din zona bar. Aceasta are o tehnică de realizare exclusivă, fiind realizată din 2 materiale diferite: quartz Crystal Belgium, cu prelucrare 12 mm și granit Stacatto, cu prelucrare 20 mm. Combinația acestor 2 nuanțe oferă un plus de eleganță întregului proiect. Pe lîngă aspectul impecabil a tejghelei, a trebuit să luăm în calcul și rezistența materialelor la fluxul mare de persoane și detergenți de curățare. Rezultatul final este reprezentat de o suprafață care este pur și simplu minunată ca aspect, dar și funcțională.

Blaturile meselor au fost executate din 2 materiale: quartz Crystal Balance White, cu prelucrare 12 mm și ceramica Infinity Milan Stone, cu prelucrare 12 mm. Aceste materiale oferă un aspect luxos și sofisticat încăperii. Pe lîngă faptul că materialele meselor arată fin și elegant, acestea sunt și foarte practice. Materialele utilizate rezistă foarte bine la lovituri și temperaturi extreme, sunt impermeabile, își păstrează strălucirea în timp și nu se pătează.

Îi mulțumim restaurantului MOTIF pentru încredere! Admirați și dumneavoastră în pozele de mai jos proiectul pe care l-am realizat.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова