Столешницы из натурального камня МолдоваRestaurant și magazin Pegas

Pentru interioarele cu design rafinat precum cel din restaurantul Pegas, dar și din magazinul companiei, am ales cu îndrăzneală un joc al contrastelor. La crearea interioarelor luxoase, atenția specială o merită materialele decorative. Quartz-ul nobil și durabil transformă orice spațiu în ceva mai mult – într-un obiect de artă.

Treptele exterioare ale restaurantului Pegas sunt realizate din granit Juparano Colombo – o nuanță caldă, elegantă, ce conferă o notă rafinată intrării în restaurant.

În interiorul restaurantului, zona de bar se evidențiază printr-o superbă tejghea, realizată din Quartz Technistone Crystal Creme Beige. Rezultatul final este reprezentat de o suprafață care este pur și simplu minunată ca aspect, dar și funcțională.

Blatul din camera de baie a restaurantului Pegas este realizat din Quartz Technistone Crystal Royal. Un material natural, foarte eficient, dar și ușor de integrat, perfect pentru diversitatea de utilizări.

Și magazinul Pegas păstrează aceeași notă de stil și rafinament, blaturile pentru vitrină fiind executate din quartz Technistone Crystal Creme Beige și quartz Taurus.

Ne mândrim cu o lucrare frumoasă, realizată pentru restaurantul Pegas!
 

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова