Столешницы из натурального камня МолдоваRoxen Spa Hotel

Atunci când destinația unui spațiu este să predispună spre relaxare și odihnă, să denote ospitalitate și confort, să primească în fiecare zi oameni noi, mulți dintre ei veniți de peste hotare, fiecare element de interior devine decisiv. Prin lucrările executate de Art-Granit pentru Roxen Spa Hotel, credem că am atins armonia. Este o casă perfectă pentru piatra naturală – quartz, marmură, granit... 

De cum pășești în interiorul locației, ai parte de o ambianță primitoare, unde nota de calm și lux este oferită printr-un perete decorativ din marmurăBotticino, în tandem cu sobrietatea granitului negru Cosmic Gold. Pe acest perete, din aceeași împletire de materiale, este executat logotipul Roxen Spa Hotel. Și recepția principală este realizată din marmură Botticino, ce se distinge prin finețe și textura abia sesizabilă. Cea de-a doua recepție, destinată pentru zona Spa, precum și o parte din peretele lateral, au fost executate de asemenea din marmură, model Arabescato Orobico, textura căreia poate fi asociată cu niște valuri învolburate. 

În celelalte încăperi, ies în evidență lucrările din quartz. Pentru zona de bar opțiunea aleasă este quartz-ul Status Nuovo– foarte plăcut la atingere și ca aspect, pentru scările interioare semirotunde a fost ales quartz-ul Noble Troya, iar pentru băi – quartz-ul Olympos Mist. De remarcat la cel din urmă reflecțiile argintii și textura. 

Proiectul Roxen Spa Hotel este deosebit și prin alte două lucrări ce implică texturi impresionante: scara interioară din ceramică Statuario Lux, care, grație aspectului, amintește de un copac în creștere și, atrageți atenție, peretele din cabinetul cosmetologic, realizat din piatră naturală Onix ce poate fi ușor confundat cu o pictură renascentistă. De fapt... e pictura naturii. 

Mândri de acest proiect, vă spunem bun venit în spații la care am lucrat cu implicare maximă. 

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова