Столешницы из натурального камня МолдоваȘemineu din marmura + Blat p/u mobila din quartz

Șemineul din marmură White Carrara Venatino completează interiorul modern și minimalist. Culoarea solidă a pietrei deschide oportunități excelente pentru experimentarea designului și combinarea cu alte elemente decorative. Blatul pentru mobilă este fabricat din quartz Crystal Absolute White într-o nuanță de alb.

Interiorul acestei încăperi denotă ospitalitate și căldură prin fiecare element. Această emoție este obținută printr-o combinație moale de culori deschise, calde și, desigur, prezența șemineului, care deține un rol dominant în compoziția generală. Pereții albi subliniază culoarea saturată a marmurei, oferind o altfel de interpretare a șemineului. Astfel este construit un design cu volum, dar deloc apăsător.

De remarcat: execuția blatului și a șemineului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова