Столешницы из натурального камня МолдоваTrepte exterior din granit Steel Grey

Frumusețea și personalitatea unei case stau în fiecare detaliu. Treptele sunt acele elemente care definesc locuința, iar materialul din care acestea sunt realizate este foarte important. Art-Granit a realizat la Complexul Locativ Solomon scările de exterior din granit Steel Grey.

Acest material nu își va pierde niciodată farmecul. Este o piatră naturală care poate fi descrisă de cele mai multe caracteristici. Are un aspect deosebit, antiderapant, ce încântă chiar si cele mai pretențioase gusturi! Pe lângă durabilitatea și rezistența sa în timp, granitul este piatra care se zgârie cel mai greu, de aceea este ideală pentru proiecte de exterior.

Suntem încântați de noul proiect și sperăm să vă placă la fel de mult. De remarcat: execuția treptelor, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова