Debitare Jet Apă - utilaj WaterJet

Tehnologia de tăiere cu jet de apă la o presiune mare, este cea mai inovatoare tehnologie introdusă pe piață în ultimii ani și reprezintă varianta optimă în procesul de tăiere pentru o gamă largă de produse.

  • Tăierea cu jetul de apă conferă rapiditate, precizie și calitate în același timp. Această tehnologie poate fi folosită în mod avantajos în lucru cu materiale care nu suportă solicitări termice sau mecanice, deci nu compromite caracteristicile fizico-chimice ale materialului în cauză.
  • Precizia tăieturilor executate cu acest aparat este de 0,07 milimetri la un metru liniar, iar grosimea jetului de apă este variabilă între 0,5 mm si 0,9 mm. Grosimea maximă a materialelor care pot fi tăiate este în prezent de 70 mm.
  • Mașina cu jet de apă utilizează o coloană de apă de înaltă presiune pentru a coroda a linie îngustă în stocul de material.  Aceasta are capacitatea de a tăia aproape orice material, menținând în același timp o înaltă precizie. Poate tăia toate produsele din piatră, beton și tipuri de ceramică pentru consumatori, iar programul nostru vă permite realizarea ușoară a proiectelor complicate, personalizate.