Art Granit - prima companie din Republica Moldova la Maison&Object Paris, Franța

În premieră Republica Moldova este reprezentată de către compania Art Granit în cadrul celei mai așteptate expoziții din Europa, Maison et Object, ce are loc între 8 și 12 septembrie la Paris. Expoziția este dedicată soluțiilor pentru amenajările de interior și exterior, sunt prezentate ultimele tendințe și inovații pentru amenajarea spațiilor de locuit, spațiilor comerciale și horeca. Eveniment așteptat de arhitecții și designerii din întreaga lume ce caută inspirație și soluții de ultimă oră pentru proiectele sale.

Art Granit a expus modele exlusive de mese, console, scaune și chiuvete verticale proiectate și fabricate după tehnologie proprie. Modelele au fost gandite pentru a satisface cel mai selectiv consumator atât din punct de vedere funcțional cât și estetic. Materialele alese: piatra ultracompact Dekton, piatră compozit Silestone, marmură, granit și metal.

Cele trei chiuvete verticale executate din piatră naturală premium, au o construcție complexă, de formă cilindrică și cubică, cu prelucrare prin termoformare. În cadrul expoziției se bucură de un mare succes, fiind unice prin formă,  prelucrare și aspect funcțional. Mesele și consolele au la bază două tipuri de constructiv: pe picior metalic cu top din piatră ultracompact, asortate cu scaune cu picior din metal. Și mese din piatră naturală pe picioare cilindrice, executate manual prin ciobire și sculptare. Au fost prezentate posibilitățile de procesare și diverse colecții de piatră pentru lucrări de interior și exterior.

Printre cele mai solicitare tipuri de pietre se numără: piatra ultracompact Dekton, colecțiile Onirika și KRAFTIZEN, piatra compozit Silestone, colecțiile Ethereal și Loft, piatra naturala, marmura premium Calacatta, granitul din Spania și Brazilia. În cazul în care nu ați reușit să vizitați standul în cadrul Maison&Object la Paris, mai aveți oportunitate să vedeți pe viu standul în cadrul expoziției BIFE, ce va avea loc la București în data de 22 - 25 septembrie.

Oricând sunteți bineveniți în showroomul Art Granit unde puteți aprecia pe viu colecțiile de piatră, dar și să vedeți ultimele tendințe și soluții de procesare, care vă asigură produse funcționale, durabile, dar și unice pentru casa dvs.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă