Dekton: dimensiuni și aplicabilitate

DEKTON are o serie de proprietăți care îl fac unic în amenajări interioare, dar, datorită rezistenței sale la razele solare, este o soluție recomandată și pentru suprafețe exterioare. Creat prin combinația inovatoare a mai mult de 20 de minerale naturale, această nouă suprafață ultracompactă este cel mai rezistent material la zgârieturi de pe piață.
DIMENSIUNI DEKTON
Dekton oferă o varietate de dimensiuni standard, dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior sau exterior, indiferent cât de complex este.



APLICABILITATE DEKTON
Adaptabil și versatil. În orice spațiu.
- Spații cu trafic intens, spații comerciale, pardoseli - nu necesită prelucrare adițională.


Placare pardosea Dekton Vera - rezistență maximă la o grosime de doar 8 mm și dimensiunea plăcilor de 3200mm*1440mm.
- Fațade ventilate și placare pereți. Pentru a asigura siguranța fațadelor ventilate și a placarilor, există posibilitatea de a lipi o plasă de siguranță în spatele plăcii Dekton, special dezvoltată pentru a preveni căderile datorate ruperii.


Fațada ventilată din Dekton Zenith. Rezistă la orice. Extrem de rezistentă la zgârieturi, șocuri mecanice, temperaturi extreme, raze UV și pete.
- Blaturi și șorțuri, insule, mese, diverse grosimi, ce permit finisaje exclusiviste.


Blat din Dekton Entzo. Nu se pătează cu nici o substanță din bucătărie, nu necesită întreținere și nu se deteriorează – va arăta la fel și peste 20 de ani.


Top masă Dekton Laurent - alegerea perfectă pentru topul de masă. Venatura cu proprietăți de iluzie optică, pare a fi o suprafață vie, ce oferă experiență tactilă unică datorită tipului de finisaj catifelat.
- Trepte interior și trepte exterior.


Trepte interior din Dekton Strato. Materialul dintr-o culoare neutră oferă funcționalitate și frumusețe.
AVANTAJE DEKTON
Prezintă o porozitate practic nulă, lipsa micro-defectelor și a rășinii în compoziție îl clasează în topul celor mai igienice blaturi de bucătărie.
- Extrem de rezistent la radiații ultraviolete, culoarea sa nu va dispărea sau degrada în timp. Datorită rezistenței ridicate la foc și căldură, vasele fierbinți pot fi așezate direct pe suprafața blatului fără a vă face griji de deteriorare.
- Nu se pătează cu nicio substanță din bucătărie, nu necesită întreținere și nu se deteriorează – va arăta la fel și peste 20 de ani.
- Oferă posibilități aproape nelimitate în ceea ce privește designul, cu zeci de culori disponibile. Cel mai ușor blat, nu va încărca mobila și este foarte flexibil în ceea ce privește dimensiunile (placa maximă 320cm x 144cm), grosimea (între 4 și 30 mm).

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă