Marmură exclusivă de tip Premium

În depozitele Art Granit a fost livrat un stoc de piatră prețioasă și selectă de marmură Calacatta. Vestită pentru aspectul său aerat, atrage prin estetică și noblețe. Această marmură italiană clasică este una dintre cele mai valoroase dintre marmurile albe. Avand un aspect mai dramatic decât marmura de Carrara, Calacatta se remarca printr-un ton cald alb și un amestec de nervuri de culoare bej sau auriu și gri, care variază în funcție de dimensiune. 

Marmura Calacatta considerată alegerea Nr 1 a cunoscătorilor, și mult vânată pe piețile internaționale acum poate fi admirată pe viu în depozitul Art Granit. Cu siguranță veți fi impresionat de una dintre cele TOP 6 nuanțe ale sezonului:
- Arabescato White
- Paonazzo
- Calacatta
- Gioia Miele
- Statuario
- Cielo

Motivul pentru care marmura rămâne un material atât de des întrebuințat în construcții și pentru finisaje de lux, derivă din caracteristicile sale. Dotată cu un indice de refracție scăzut, înseamnă că fasciculele luminoase pot penetra structura pietrei, conferindu-i o luminozitatea particulară. Astfel, ambientele în care se montează, par în permanență învăluite de o strălucire aproape ireală. Însă detaliile care îi accentuează frumusețea și-i cresc valoarea sunt reprezentate de delicatețea culorilor și de diversitatea nervurilor, caracteristici unice, ce-o clasează în topul preferințelor în ce privește amenajarea oricărui tip de suprafață. Modelul ”desenat” pe fiecare bloc și pe fiecare placă singulară este unic. La prima vedere, poate fi vorba despre o calitate (îi conferă spațiului un caracter personal).

Rezistența și durabilitatea marmurei este demonstrată în timp de edificiile istorice. Durabilitatea acestei roci metamorfice se referă la rezistența sa în fața agenților chimici, fizici, mecanici, organici și atmosferici:
• Compactitate și rezistență la presiune;
• Duritate, suportând chiar traficul greu sau / și intens;
• Rezistență la procedurile de extragere și prelucrare;
• Rezistență la uzură și la impactul mecanic;
• Stabilitate chimică;
• Rezistență la agresiunea factorilor de mediu.

Descoperă mai jos cele mai noi modele de marmură și începe să creezi proiecte spectaculoase.
ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact inspirațional.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă