Piatra anului 2022 - Dekton.

Un material invincibil ce a înglobat avantajele pietrei naturale și a tehnologiilor de ultimă generație. Dekton - obținut printr-un amestec de peste 20 de minerale extrase din natură, nu conține nici un material artificial sau adezivi.
Dekton se reinventează mereu. Vă prezentăm Dekton® Slim, suprafața cu un format nou de dimensiuni mari și o grosime ultra-subtire de 4-mm, care oferă opțiuni de design nelimitate și ușurință incredibilă de montaj și transport. Lejeritatea sa și grosimea redusă îl face mult mai durabil și performant pentru suprafața din baie și placarea bucătăriei, precum și toate tipurile de mobilier (uși, sertare etc.).

1. Placarea Băii
Rezistență maximă împotriva umidității cu îmbinări minime în versiunea noului format ușor Dekton®.
Ideal pentru băi, Dekton® Slim oferă placare care este ultra-rezistentă la umiditate și pete. Un produs de înaltă performanță care nu necesită multă întreținere, doar o cârpă umedă.
Formatul său ce măsoară 3200 mm x 1440 mm poate acoperi suprafețe mari, evitând un număr mare de îmbinări și, la rândul său, face mai puțină murdărie.

2. Placarea bucătăriei
Grosime redusă, posibilități infinite
Suprafața ultra-subțire Dekton® Slim, cu o grosime de 4 mm, este ideală pentru placarea pereților bucătăriei și dulapurilor. Dekton® Slim este rezistent la zgârieturi, foc și pete, la fel ca celelalte formate ale sale.

3. Placarea mobilierului
Transformă mobilierul din casă cu suprafețe frumoase și foarte rezistente.
Dekton® Slim creează mobilier cu o performanță fără precedent: mese rezistente la tot și uși care nu se zgârie și nici nu se pătează. Posibilitățile de design sunt nelimitate, deoarece sunt tăiate după dimensiuni și ușor de instalat. Orice îți poți imagina, Dekton® Slim poate face pentru tine.

4. Instalare ușoară
Totul este mai ușor cu Dekton® Slim
Datorită formatului său ușor, cu o serie de posibilități, totul a devenit mult mai simplu.
Grosimea sa redusă înseamnă că poate fi tăiată rapid și ajustările se pot face la fața locului cu simple unelte pentru ceramică. Dekton slim este un material fără tensiune internă, deci nu este nevoie să o tăiați pentru a elibera tensiunea. Cu greutate redusă de 10 kg / m2, este foarte ușor de instalat. 

Ne-am propus să-ți fim de ajutor, de aceea vei primi săptămânal 5 seturi de nuanțe adaptate dimensiunilor necesare pentru a efectua randări în Autocad. Împreună construim o lume mai frumoasă! Dă click pe imagine pentru a vizualiza 5 nuanțe Dekton din colecția Natural.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă