Proiect inedit la Orhei

De curând, am finisat un proiect deosebit la Orhei, de care suntem cu adevărat mândri. În cadrul proiectului de la Orhei s-a ținut cont de design și arhitectura premium a acestuia.

Datorită complexității proiectului s-au utilizat mai multe tipuri de nuanțe și piatră: granit, marmură, quartz și ceramică. În continuare vă vom prezenta rezultatul final. Suntem siguri că veți rămâne plăcut surpinși!

La exterior, beneficiarul a optat pentru granit, nuanța Thunder Black. 

La placarea pardoselilor am folosit 2 nuanțe de ceramică: negru – Nero Marquina, pentru nuanța deschisă – Renoir. Potrivirea plăcilor la placare a fost de tip Butterfly.

Placarea consolelor a fost efectuată cu aceeași ceramică – Nero Marquina, cu prelucrarea cantului de tip Shark Nose.

Blatul din baie a fost executat din marmură cu grosimea de 3 cm, culoarea Statuario. Prelucrarea cantului este complicată.

Blatul și brâul din bucătărie au fost executate din quartz Pietra Gray. Prelucrarea cantului este profil complicat, cu aplicarea chiuvetei sub blat.

Aplicarea chiuvetei sub blat este considerată o lucrare destul de anevoioasă, pentru că implică mai mult timp pentru realizare. Însă, compania noastră are angajați calificați pentru care complexitatea proiectului nu este un impediment.

Toate materialele alese de către beneficiar corespund celor 3 cerințe de bază: întreținere ușoară, rezistență sporită și aspect estetic.

 

Vă așteptăm cu drag în showroom-ul Art Granit:

  • Bd. Grigore Vieru 19
  • Bd. Alba Iulia 75
Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă