Sunlit Days by Silestone - Înaltă tehnologie și culori naturale

Silestone by Cosentino a lansat Sunlit Days, prima colecție neutră din carbon din industria suprafețelor de quartz și a pietrei prelucrate. Această etapă inovatoare demonstrează angajamentul mărcii față de sustenabilitate și evidențiază pașii de management de mediu pe care Grupul Cosentino i-a luat în ultimii câțiva ani. Pentru a atinge această nouă etapă, compania s-a angajat să compenseze emisiile de CO² ale întregului ciclu de viață al seriei Silestone Sunlit Days.

Sunlit Days este o colecție de cinci culori inspirate de nuanțele și natura din regiunea mediteraneană. În urma recentului rebranding al lui Silestone, Sunlit Days reprezintă evoluția Silestone din interior spre exterior, în ceea ce privește culorile, compoziția și sustenabilitatea. Seria oferă o călătorie prin lumină și culoare, cu un stil proaspăt și tonuri mediteraneene, inspirate de valorile umane și de moduri simple, dar profunde de a trăi. Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue și Posidonia Green sunt mai mult decât doar numele acestor cinci culori. Sunt tributuri individuale aduse poveștilor, experiențelor, expresiilor și modurilor de viață ale oamenilor adevărați care și-au găsit adevărata esență prin Marea Mediterană.

SILESTONE SUNLIT DAYS & HYBRIQ+

Sunlit Days este o colecție creată cu tehnologia exclusivă și de pionierat HybriQ de la Silestone. Acest nou proces de producție este caracterizat de angajamentul companiei față de mediu, economia circulară și managementul durabil. Procesul de fabricație al Silestone cu HybriQ+ folosește 99% apă reutilizată din procesele de producție, 100% energie electrică regenerabilă și un minim de 20% materii prime reciclate în compoziția sa. Cu această nouă compoziție, Silestone își păstrează frumusețea atemporală, precum și performanța mecanică și tehnică, calitatea, certificările de igienă și garanția de 25 de ani, oferind liniște pentru proiecte rezidențiale și comerciale deopotrivă.

În plus, tehnologia HybriQ+ se remarcă prin noua formulă utilizată la fabricarea Silestone, care reduce semnificativ prezența siliciului cristalin. În schimb, se folosește o formulă hibridă alcătuită din materii prime minerale și materiale de origine reciclată. Cu această nouă compoziție, performanța mecanică și tehnică remarcabilă și frumusețea atemporală a Silestone rămân intacte.

Faro White un alb pur care simbolizează puritatea, simplitatea și liniștea - ca pereții udați de soare ai Mediteranei. Inspirată de faruri, această culoare se caracterizează prin textura sa mătăsoasă, netedă; un imn pentru simțuri și pentru cei cu dragoste de viață.

Cincel Grey este un gri mătăsos, cu granulație fină – un echilibru între cald și rece care prinde viață atunci când este scăldat în lumină. Este neutru și versatil, cu o textură moale și liniștitoare.

Arcilla Red celebrează nuanța roșie pământească, sinonimă cu peisajul mediteranean. Încântă simțurile cu o textură delicată care servește ca un contrast convingător cu explozia de culoare pe care o aduce unui spațiu.

Cala Blue este o nuanță profundă, sofisticată, care evocă instantaneu gânduri despre mare, briza sa și orizontul infinit. Textura sa se simte ca mângâierea blândă a apelor mediteraneene.

Posidonia Green onorează planta înflorită care își face casa sub apă de-a lungul canalelor Mediteranei. Energia, bucuria și natura se reunesc în această culoare cu puterea de a surprinde și de a hipnotiza.

Sunlit aduce noua evoluție Silestone și deschide posibilități nelimitate de design și arhitectură cu cele cinci nuanțe calde, colorate și unice. Accesați linkul de mai jos pentru a vizualiza 5 nuanțe adaptate dimensiunilor necesare pentru a efectua randări în Autocad.
Silestone-Sunlit Days

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă