Столешницы из натурального камня МолдоваProiect Loft (șorț și insulă Dekton Trilium, blaturi Dekton Laurent)

În cadrul acestui proiect am pornit de la 3 caracteristici - 1. potrivire cromatică,  2. potrivire stilistică, 3. potrivire funcțională. Solicitarea clientului era să oferim soluție de suprafețe cu înaltă rezistență la un uz intens, și să corespundă proiectului de design. Paleta principală de culori: gri, bordo, portocaliu. Stil loft / urban.

Pentru a echilibra paleta am optat pentru nuanța Trilium din colecția Industrial care imită suprafața unui metal ruginit, completat de nuanța Laurent din colecția Natural. Clientul a optat pentru Dekton, cea mai rezistentă piatră tehnologizată 100% naturală. Avand în vedere că spațiile de gătit sunt foarte importante în cadrul acestui proiect, este o familie numeroasă, obișnuiesc să gătească mult și petrec mult timp în acest spațiu.

Dekton a întrunit toate principiile enumerate, atât estetice cât și cele funcționale.
→Material hidrofob. Zero porozitate. Nu îmbibă lichide.
→Rezistență sporită. Dekton este extrem de rezistent la zgârieturi, pete, razele UV, la șocuri mecanice, abraziune, îngheț-dezgheț.
→Material ignifug. Dekton poate rezista la cele mai înalte temperaturi fără arsuri, ardere sau crăpături.
→Curățare ușoară și întreținere minimă. Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale.
→ Posibilități infinite. Dekton este adaptabil și versatil pentru orice spațiu. Oferă o varietate de culori, dimensiuni și grosimi.

Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова Столешницы из натурального камня Молдова