Promoții

Marmură exclusivă de tip Premium
Granit exclusiv de tip Premium
Marmură exclusivă de tip Premium
În depozitele Art Granit a fost livrat un stoc de piatră prețioasă și selectă de marmură Calacatta. Vestită pentru aspectul său aerat, atrage prin estetică și noblețe.
Granit exclusiv de tip Premium
În depozitele Art Granit a fost livrat un stoc de piatră exclusivă direct din inima Braziliei. Cu siguranță vei fi impresionat de una dintre cele TOP 4 nuanțe de granit Premium.
Super Preț la un pavaj de invidiat! Alege piatra naturală pentru curtea casei sau placare soclu pentru a uita de grija renovărilor.
Partenerii noștri

Art-Granit deține titlul de Reprezentant Oficial în Republica Moldova al unor companii de valoare, cu pondere internațională. Este o onoare să avem un parcurs comun și comunicare directă cu acești producători.

Bismobil Mobilis Homeitaly Mobilini Primobil avanta Ofos Group Wiza Exfactor Tronex Com Solomon Stroy invest Inamstro Estate invest Company Braus D 3design studio Eni Design Ab Partners Studio SRL Chic Design Advanced interior design Balmarin Arutin Art Bureau S.R.L. Dekton Silestone Technistone Lapitec Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor
artkamin-logo-versions artrame-all-logo-versions-vector