De ce Silestone este cel mai rezistent quartz din lume?

Pentru suprafețele de quartz de o calitate excepțională, pentru bucătării și băi, Silestone by Cosentino este pur și simplu singurul produs despre care trebuie să știți! Brandul ce este sinonim doar cu cele mai înalte niveluri de inovație și modernitate, s-a evidențiat destul de mult față de produsele concurente pentru a pătrunde într-o categorie proprie: blatul de quartz bacteriostatic.

Inovațiile recente ale gamei Silestone au văzut nașterea unui produs nou: Silestone N-Boost. Vom prezenta N-Boost și vom explica de ce este setat să ia piața cu asalt!

Ce este N-Boost?

N-Boost este o inovație patentată de la Cosentino. Constă în îmbunătățiri moleculare suplimentare ale proprietăților tehnice și estetice ale gamei Silestone, un grad fără precedent de inovație. În noua gamă revoluționară N-Boost, este disponibilă o gamă mai largă de culori. Curățarea și întreținerea blatului este mult mai ușoară, și anume datorită structurii moleculare diferite a blatului care îi conferă și o strălucire extraordinară.

Cum funcționează N-Boost?

Cosentino se străduiește în mod constant să-și îmbunătățească produsele, dar cum ar putea să îmbunătățească Silestone? Ei bine, s-au întors la însăși esența Silestone-ului, abordând structura sa moleculară pentru a-și rescrie însăși materialul.

La crearea blaturilor de quartz, se folosește o lustruire mecanică pentru a-i aduce o strălucire distinctivă. Cu toate acestea, acest proces creează, din păcate, micro pori la suprafață la care, deși nedetectabili cu ochiul liber, lichidele pot adera. Cu cât aceste lichide rămân mai mult după uscare, cu atât curățarea lor devine mai grea, ducând chiar la pete inestetice.

Pe de altă parte, N-Boost este folosit pentru a îmbunătăți și mai mult calitățile de curățare ușoară ale Silestone, prin sigilarea oricăror micro-pori de pe suprafață. Noul proces folosește nanotehnologia pentru a trata blaturile obișnuite de quartz Silestone la nivel molecular, schimbându-l nealterabil pentru a sigila porii.

Fără ceva la care lichidele să adere, nu poate pătrunde pe suprafață. Alți producători de quartz folosesc un strat de ceară pentru a obține acest rezultat, dar în timp se va uza. Cu N-Boost, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la uzura acestei calități importante a blatului dvs. de lucru!

În plus, N-Boost are ca rezultat o strălucire care este absolut de neegalat pe piața blaturilor de quartz. Deoarece toți porii  sunt îndepărtați prin nanotehnologie, o cantitate fără precedent de lumină este reflectată înapoi de pe suprafață, oferindu-i strălucirea sa unică și lucioasă.

Proprietățile Silestone N-Boost

Respinge orice tip de lichid. Curățarea este mult mai ușoară datorită acestei rezistențe superioare la pete.

Cu trecerea anilor veți avea aceeași intensitate de culori. Datorită tehnologiei N-BOOST, culorile sunt mai autentice și mai intense.

Suprafață mai strălucitoare ca niciodată. N-BOOST creează o suprafață mai uniformă, făcând ca lumina să se reflecte mai intens asupra acesteia

Aceste îmbunătățiri nu afectează celelalte proprietăți mecanice ale materialului, care oferă rezistență ridicată la impact și zgârieturi, este încă fabricat atât în ​​formate de dimensiuni mari, cât și în formate personalizate și este ușor de adaptat pentru a se potrivi cu majoritatea aplicațiilor pe care le solicită proiectul dvs. de design sau arhitectură interioară.

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă